„Минута е много“ и Червената Златка окупират Мис България!

Червената Златка скандализира Двореца на „Мис България 2013”

Предстои първата двойна елиминация след тест за интелигентност на номинираните

Изненадваща първа двойна елиминация на претендентките за короната в най-красивото шоу „Мис България 2013” ще бъде направена тази вечер, на живо в ефира на TV7. Номинираните момичета не подозират какво ги очаква, и че вместо една, от Двореца завинаги ще си тръгнат две красавици, които ще гледат короноването на победителката само по телевизията.

Преди обаче някои да напуснат битката, а други да си отдъхнат поне до петък, карето хубавици изпратено на елиминации ще трябва да прескочи още едно, съвсем нелеко предизвикателство – да напрегне до краен предел мозъчния си капацитет. Индивидуалната задача на Звезделина, Джулия, Ваня и Ингрид за спечелване на зрителските симпатии този път ще е тест за знания. Въпросите ще задава не кой да е, а любимото лице от легендарното съсъезание „Минута е много” Петър Вучков. Какво носят под красивите си прически момичетата, зрителите предстои да разберат в лайф епизода тази вечер от 20 часа. Шоуто ще направи прекъсване заради мача „Партизан” (Белград) – „Лудогорец” (Разград) и ще продължи с изненадите в ефира на TV7 след последния съдийски сигнал и коментарното студио, точно в 23:45 часа.

Дори в този късен час може би ще има нужда от червена точка, заради поредната изненада в „Мис България 2013”. В луксозния Замък ще влезе най-актуалната Мис – победителката в конкурса „Лошо Момиче” и синоним на скандал  – Червената Златка. Тя ще подправи пикантно шоуто на красавиците до петък. Червената Златка е женена и има дете, но дали ще се присъедини към лагера на „лелките” и ще диктува реда в Двореца, или ще защити титлата си и ще полудува с „децата”, предстои да стане ясно в епизодите на предаването в сряда и четвъртък.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,