Миро не пожела успех на Поли Генова, но се кефи на „Миньор“ – Перник

Целият живот на Миро в 45 минути! Година след участието си на Евровизия певецът дава най-откровеното си интервю само в HELLO! България!

Новият 11 брой на най-успешното светско издание у нас излиза на 19 май!

Точно една година измина от участието на Миро на Евровизия! През последните 12 месеца той тактично пропускаше да коментира темата. Само пред HELLO! България Миро призна, че никога не е искал да участва в конкурса. И за първи път разказа за своите не две, а ТРИ “явявания”. Единствено пред HELLO! България певецът обясни защо не е изпратил Поли Генова на финала в Дюселдорф, има ли шанс “КариZма” да бъдат отново заедно, за какво мечтае и откога е запален фен на “Миньор” – Перник.

Свилен от „Остава“ и съпругата му Невена също избраха 11 брой на HELLO!, за да разкажат с подробности най-новото в личния им живот. Бъдещите родители разкриват, че дългоочакваното бебе, което трябва да се появи през септември, е плод на много любов. Свилен и Невена работят близо две години по въпроса за увеличаване на семейството, но кой е повлиял за щастливото събитие – Съдбата, Господ или един ходжа? Отговорът, придружен от цялата вълнуваща история и детски снимки на бъдещите родители – само в HELLO! България!

Автомобилният състезател от Формула 2 Пламен Кралев вдигна голяма сватба! Той и любимата му Таня организираха тържество, което спокойно може да се нарече българската сватба на годината. Младоженците избраха HELLO!, за да споделят своя звезден миг на щастие.

Семейство Кралеви:

Джейсън Донован покани HELLO! в дома си. Певецът и съпругата му Анджи за първи път представиха новородената си дъщеря Моли. 11-годишната Джема и 10-годишният Зак са развълнувани от появата на малката им сестричка.

И още:

  • Миа Сантова в много личен разговор за работата и…
  • Уникалният свят на половин хилядолетното оръжейно семейство Берета

Списание HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. Неговият обем е от 92 страници и атрактивна цена от 1,99 лв.