Мирослав Боршош – „Ако още веднъж“ – видео хит от режисьора на „Дървото на живота“

Песента “Ако още веднъж” от режисьора на „Дървото на живота“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=U4aLmNHPPqg

Първата песен на продуцента Мирослав Боршош – “Ако още веднъж” се появи на бял свят. Освен изпълнител, той е автор на текста, музиката и съ-автор на аранжимента.

От 1 юли можем да бъдем свидетели и на видеото към “Ако още веднъж”, режисурата на което е поверена не на кого да е, а на Тодор Чапкънов – син на известния скулптор Георги Чапкънов. Тодор е режисьор на много от клиповете и рекламите, които ни заобикалят, а също и на историческата сага “Дървото на живота”.

В главните роли ще разпознаем и едни от талантливите и харесвани наши млади актьори. Сред тях е Яна Титова с „Аскеер” за Изгряваща звезда в пиесата „Три сестри” на Крикор Азарян в Младежкия театър (от 2008). В “Ако още веднъж” си партнира със съпруга си в живота – Александър Алексиев (Алек) – син на актьора от Народния театър Стоян Алесиев. В последно време Алек и Яна прекарват голяма част от времето си в Лондон, където участват в различни театрални и филмови проекти, а преди няколко месеца се роди и тяхната дъщеря. В рамките на последния “София филм фест” киноманите пък гледаха Алек в лентата на режисьора Павел Г. Веснаков – “Чест“.

Крехката Гергана Данданова от Театъра на Българската армия също блести във видеото на песента “Ако още веднъж’, а в ролята на мадоженците “ДА” си казват – младата актриса Радина Боршош и музикантът Йордан Митов.

Изпълнителят на “Ако още веднъж” споделя, че по желание песента може да се слуша и гледа “не веднъж”, а  “още веднъж” и “още веднъж”…

Песента е дело на Продуцентска компания АРТИШОК и можете да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=U4aLmNHPPqg