Мис България 2013 – глад, шоколад и секс скандали

Общо гадже скара Вили и Ингрид в „Мис България 2013

Звезделина и Боряна също има какво да делят в пълната изолация на Замъка

След две седмици в пълна изолация красавиците в шоуто „Мис България 2013” започват все по-ярко да показват най-тъмните страни от характера си. Скандалите се превръщат в основен начин на разговор между момичетата, които не спират да си вадят кирливите ризи.

Тон на вълната от разговори на висок тон дадоха двете гимнастички Вили и Ингрид. Те влязоха в най-красивото шоу като най-добри приятелки. Един техен скандал, който водещият Кирил Ефремов показа в епизода в понеделник обаче, доказва, че отношенията им съвсем не са толкова топли. Пред Звезделина двете разказаха как са делили не само спортните си амбиции, но и гаджетата си. В крайна сметка невинният спомен от миналото им провокира такова напрежение, че Ингрид избухна и заяви, че повече няма да търпи истериите на Вили. Екс-гаджето на мото шампиона Ангел Караньотов (син на Аня Пенчева) не спря да разказва историята за поделеното момче пред всички, като от думите й излезе, че Ингрид й е отнела приятеля. Ингрид от своя страна мълчаливо гледаше какво се случва в хола на Замъка и демонстративно напусна женската компания, докато Вили я гонеше да се изяснят.

Ингрид отказа и заяви, че не всичко може да се говори пред камерите, а после насаме с Франсин в двора на Замъка сподели и своята версия, според която Вили й е набутала насила въпросното момче. „Приятелки сме само защото дойдохме на конкурса. Бяхме скарани и аз дори не й говорех”, изпусна се Ингрид, а болшинството от претендентките за короната вече са убедени, че Вили завижда на ослепително красивата Ингрид и същевременно я ревнува от контактите й с другите момичета в Замъка.

Този пожар от спорове ще придобие още по-мащабни размери, след като тази вечер, в лайф епизода на „Мис България 2013” противоречията ще се пренесат между мъжките момичета в Двореца – Звезделина и Боряна. Какво им подпали фитилите и до къде стигнаха сексапилните брюнетки, водещите Кирил Ефремов и Жени Калканджиева, която ще замести титулярката Камелия, ще покажат на зрителите на TV7.

В студиото ще стане наистина горещо, защото Емел, Звезделина, Вили и Мелиса ще се борят да не бъдат изхвърлени от зрителския вот. Четирите ще получат доста интересна задача и зрителите ще видят как претендентките ще се справят с ролята на телевизионна водеща, репортер, спортен коментатор и синоптик.

В края на лайф епизода едно от момичетата ще си събере куфарите и ще си тръгне завинаги от най-красивото шоу.

Гледайте елиминациите на „Мис България 2013” тази вечер, от 21 часа на живо само по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Ваня стана студент в замъка на „Мис България 2013”

След като се записа в УНСС пловдивчанката буквално хвана две тежки дини под една мишница

Чаровната пловдивчанка Ваня стана студент в Замъка на най-красивото шоу „Мис България 2013”. 19-годишната брюнетка вече се записа да учи „Икономика, общество и човешки ресурски” в престижния столичен Университет по национално и световно стопанство.

Момичето с най-драматична история сред претендентките за короната обаче няма да има време да вдига купони и да се радва, защото принцесите ще получат поредната си задача, която да ги приближи с още една стъпка до победата.

В епизода на шоуто на 29 юли от 20 часа по TV7, красавиците се разделиха на два отбора – сини и червени, в поредната игра за бюджет за храна в Замъка. Момичетата трябваше да дефилират като професионални модели по червен килим. Но мисията им не може да бъде толкова лека. Като допълнение те трябваше да носят дини под мишница. Претендентките трябва да се държат така на подиума, сякаш не усещат никаква тежест. Който отбор отпадне, бе наказан и излъчи тандем за пазаруване.

Които и красавици да отидат на пазар, трябва да се съобразят с истерията по шоколад в къщата. В петъчния лайф Емел отиде на елиминации след като заключи сладкото в Замъка. Едно дългогодишно приятелство пък се разклати из основи отново заради шоколад. Момичетата не спират да си угаждат с калории, въпреки че менторката им Жени Калканджиева добре нарисува излишъците им с маркер миналата седмица.

Наложи се тя отново да гостува в Замъка, за да даде съвети и да поскастри пак момичетата. Достави им обаче и цяла количка със здравословни хранителни продукти.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: