Мис България Нанси вади видео визитка за Мис Свят – гледай!

Виж визитката на Мис България 2013 Нанси Карабойчева за Мис Свят в Индонезия (Видео)

Гледай предствянето на Нанси онлайн

Новоизбраната Мис България 2013 Нанси Карабойчева се готви усърдно да представи страната ни на предстоящия конкурс Мис Свят 2013, който ще се проведе в Индонезия през септември.

Победителката записа своята видео визитка за случая, в който представя себе си и България на английски език. Покрай поздравленията за победата и възторга от красотата й обаче в коментарите под видеото се прокраднаха и неодобрителни мнения.

Сред положително настроените потребители също не липсват такива, които не одобряват английското произношение на 20-годишната девойка от Юнаците, която е завършила езикова гимназия в Пазарджик.

Прокрадват се и мнения, че българката няма никакъв шанс да стане Мис Свят, тъй като победителката в такъв тип конкурси никога не е случаен човек.

И още: Мис България извън светлините на прожекторите (снимки)

Новата Мис България Нанси Карабойчева спечели сърцата на всички зрители с непринуденото си и лишено от преструвки поведение.

Новата кралица на красотата блесна с естествен и неподправен чар, който прави впечатление от всички снимки, които госпожицата е решила на сподели в социалната мрежа „Фейсбук“.

Предлагаме на вашето внимание част от фотосите на миската:

Инфо: Avtora.com и Информационна агенция ПИК