Мис България се опипва с колежка в леглото – видео

Вили е първата напуснала „Мис България 2013”

Звезделина и Боряна завихриха грандиозен скандал с обиди в Двореца

Гимнастичката Вили е първата принцеса, която напусна приказния Дворец на „Мис България 2013” и пое обратно към дома като обикновено момиче. Блондинката, която стана център на скандалите в най-красивото шоу в продължение на две седмици, събра най-голям отрицателен зрителски вот – 57% и трябваше да си тръгне. Тя не успя да се пребори за одобрението на зрителите сред конкуренцията на Звезделина, Емел и Мелиса, но напусна шоуто с гордост, декларирайки, че не съжалява за нищо.

Четирите момичета, които се бореха за оставане в Двореца традиционно получиха  индивидуални задачи. Звезделина трябваше да се превъплъти в спортен репортер и да вземе отзиви след мача „Левски” – „Локомотив” (Пловдив). Пищната брюнетка първоначално изпита доста трудности с лаконичните спортисти, но за голям късмет на варненката Мартин Камбуров от „Локомотив” се спря пред микрофона й, след като се оказа че са стари приятели.

Емел имаше за задача да води новинарска емисия, Мелиса стана момиче на времето, а изгонената Вили имаше трудната задача да се справи като политически репортер с отразяване на контра протеста в подкрепа на кабинета „Орешарски”. Тя дори успя да се скара с пенсионер, който й заяви, че е твърде зелена и неподготвена за репортер. Вили сгащи и Мишо Шамара, който, при въпрос за „дружката“ му 100 Кила, отвърна с – „Коя е тя?“.

Освен елиминациите, лайф епизодът на „Мис България 2013” във вторник показа и, може би най-грандиозния скандал до момента в Двореца – този между Боряна и Звезделина. Красавиците си размениха остри реплики, критики и дори вулгарни обиди в очите и зад гърбовете. Звезделина заяви на Боряна: „Боре, мислех те за по-интелигентно момиче, а ти си като контингента. Елементарна си и падаш ниско”. Боряна не й остана длъжна и отвърна: „Поне не спя с хората, за да ми слагат силикони”. След излизането на Звезди от банята опонентката и допълни, че смята варненката за платено момиче, а по-късно сподели с останалите, че я е провокирала и е искала Звезделина да я удари. Откъде обаче тръгна всичко и дали няма да се разхвърчат екстеншъни, зрителите на TV7 могат да видят в епизода на шоуто веднага след мача Лудогорец (Разград) – Партизан (Белград).

Водещият Кирил Ефремов отведе зрителите на едно горещо парти с момичетата, които направиха първото си задължително групово седмично излизане извън Двореца и отидоха на басейн. Показа и какво се случва късно вечер в будоара на принцесите, забавния бой с възглавници между по-младите претендентки и критиките от по-старите.

След повече от две седмици затворени зад стените на Двореца всички момичета изпитват все по-осезателно липсата на мъжко присъствие. А това, в комбинация с четири красавици в едно легло може да нажежи атмосферата до червено с феромони. Кои момичета се позабавляваха под чаршафите гледайте тук:

 
По темата: