Мис България Вселена отиде до САЩ, за да роди. Виж американчето!

Мис България Вселена Гергана Кочанова показа сина си

Малкият Краси направи първата си професионална сесия за сп.ОК

4-месечният син на моделката Гери Кочанова направи своя светски дебют на страниците на декемврийския ОК. Бебето Краси позира заедно с красивата си майка за корицата на списанието. „Той беше много спокоен по време на снимките. Изобщо не е капризен, дори бих казала, че е доста лъчезарно и весело дете“, разказва Кочанова.

Бебето е родено на 11 август в болница ALEXIAN BROTHERS в Чикаго. Раждането е преминало нормално и малкият Краси се е появил на бял свят с идеалните мерки – 3,480 кг и 51 см.

Пред сп.ОК Гергана за първи път разкрива защо е решила да роди Краси в САЩ, как се справя с грижите за него и как свикват отново с живота си в България. Тя споделя още, че смята да продължи образованието си по специалността право в Софийския университет и се надява някой ден да практикува адвокатската професия. Само 4 месеца след раждането, миската вече е влязла във форма и е готова да продължи работата си като модел.

Относно плановете си за бъдещето красавицата споделя: „Мечтая да имам още две деца, а що се отнася до това къде искам да живея, ще кажа, че когато човек е щастлив и заобиколен от любимите си хора, няма значение в коя точка на света се намира.“

За сега обаче Гери планира да остане със сина си в България, за да бъде близо до семейството си.