Мис България Звезделина: ВМРО е „Външно министерство“!

Изгониха Звезделина от „Мис България 2013”

На първата двойна елиминация от най-красивото шоу си тръгна и пловдивчанката Ваня

Близо половината от гласувалите зрители на TV7 дадоха своя наказателен вот за сексапилната Звезделина, която e поредната красавица оказала се недостойна за короната на „Мис България 2013”. Варненаката, която следеше като орлица за реда, готвенето и хигиената в Замъка и не спираше да се кара с останалите момичета, си спечели 45,46% от неодобрението на публиката пред малкия екран.

В последните дни преди да бъде изгонена, Звезделина успя да раздели напълно претендентките на два лагера. Към своя отбор привлече Миглена, Емел и Пенка, които започнаха открита война с по-младите в шоуто. От толкова скандали за домакинските задължения красавиците дори спряха да си говорят, което пролича и по изпращането на Звезделина от Замъка. Тя получи прегръдки единствено от собствения си лагер, а щом й видяха гърба останалите започнаха да пеят и танцуват от радост. Все пак претендентката с най-сексапилните форми си стегна куфарите с един утешителен жест – приятелката й Пенка тайничко беше оставила в багажа й малката коронка, която ромката спечели от ментора Евгени Минчев в една от първите задачи на момичетата.

За голяма и неприятна за момичетата изненада, в елиминационния лайф във вторник вечер, трябваше да си тръгне още една. С 27,39% отрицателен вот зрителите посочиха това да бъде очарователната пловдичанка Ваня. 19-годишната брюнетка беше разочарована от напускането си, но сподели, че се надява преживяването „Мис Бългярия 2013” да е само началото на поредица от положителни емоции за нея.

Преди обаче Ваня и Звезделина да напуснат луксозния Замък, четирите номинирани – Звезделина, Ваня, Джулия и Ингрид, бяха подложени на едно от най-трудните изпитания за тях до момента – тест за знания. Красавиците се озоваха в импровизиран куиз ала „Минута е много”, а пред тях респектиращо застана ефирният доайен Петър Вучков. Със знания и хъс блесна единствено красивата Джулия, която демонстрира, че е прочела доста книжки, въпреки, че е най-младата участничка. В политическата тематика на места с правилни отговори се включи и Звезделина. Сравнително приличното й участие в теста за обща култура обаче беше развенчано, след като разчете абревиатурата ВМРО като „Вътрешно министерство на регионалното…”. Ингрид и Ваня останаха почти безмълвни по време на целия тест, като гимнастичката не се включи с нито един отговор. Въпреки това тя успя да очарова зрителите и само 12,03% от тях гласуваха за нейното изгонване.

Въпреки че две момичета напуснаха „Мис България 2013”, шоуто добави нова щипка пикантен вкус със специалния гост, който влезе в Двореца по време на лайфа във вторник. „Мис Лошо момиче 2013” Червената Златка е новата черешка на тортата в имението. Провокативната дама, която определя себе си като „разкрепостена”, ще съжителства с претенденките за короната в пълна изолация, но няма да се бори за титлата, а само за още по-голяма доза публично внимание. Червената Златка дава заявка за интересен престой зад стените на Замъка, но дали ще се присъедини към отбора на „лелките” или ще полудува с „децата” предстои да видим.

Гледай видео запис от предаването (06.08.2013) онлайн

В епизода на „Мис България 2013” тази вечер красавиците ще преживеят истински удар по самочувствието. При тях ще гостува коафьорът Боби Сапунджиев, познат още като Урсула, който ще направи илюзиите за собствената им красота на пух и прах. Ще сравни прическите им с кашкавал, визията им – с жаба, косите  – с ямурлук, метла и парцал, а някои ще заслужат дори определението „порно звезда”. Колко сълзи се изляха след критиките на Урсула и коя красавица как промени визията си, зрителите на TV7 предстои да видят тази вечер точно в 21 часа. Епизодът ще поднесе още емоции на претендентките, които ще направят второто си задължително групово излизане от Замъка за мисията „Ферма”. Ще видим как с маникюри се доят крави, как с грим се  чисти обор и какви ли не още комични и трагични моменти, които станаха повод и за поредния конфликт.

Гледай видео запис от предаването (07.08.2013) онлайн

Гледайте „Мис България 2013” тази вечер, по TV7 от 21 часа.

 
По темата: