Мис и Мистър НСА 2013 – информация и снимки

Спортни величия избраха Мис и Мистър НСА

Десет-членно жури, съставено от цял отбор спортни величия, избраха Мис и Мистър НСА. Двучасовият конкурс се състоя в голямата зала на Мегаденс център в Студентски град. Над 300 студенти от Спортната Акдемия аплодираха победителите и ги подкрепяха с викове и свирки, докато водещите Нина Никол и Тити Папазов обявяваха призьорите.

Мистър НСА стана 22-годишният баскетболист Иван Георгиев, който се слави сред студентките и като най-желания ерген. На второ и трето място са съответно волейболистът Денислав Димитров и състезателят по баскетбол и възпитаник на Тити Папазов Алекс Симеонов.

С лентата и короната на Мис НСА се окичи състезателката по лека атлетика и висок скок Ралица Ламбова. Нейни подгласнички останаха гимнастичките Биляна Проданова и Мерилин Шракова.

Короните, лентите и подаръците бяха връчени от световния шампион и олимпийски медалист Стефан Ботев, бившия национален състезател по волейбол Константин Митев, шампиона на България и най-популярния ни пилот Илия Царски, двамата гиганти от Федерацията по волейбол Борислав Кьосев и Любо Ганев, както и доц. Златко Джуров.

Имаше и три специални приза – Мис Мегаденс Център стана Ралица Ламбова, лентата й връчи световната шампионка на 100 метра за ветерани Мерелин Арно. Мис и Мистър Публика станаха Мила Савова и Боян Костов, като лентите им бяха връчени от Румънеца и Анджи.

Конкурсът, организиран от студентски съвет на НСА, премина в три тура – в първия студентите от НСА по най-зрелищния начин се представиха всеки в спорта, който тренира, втори тур беше по бански костюми с представяне на участниците и в трети бяха в официални рокли и костюми.

Между туровете пяха Айс Крийм, Мелинда Христова, Анна-Мария Чернева, Анастасия, а танците бяха поверени на балет Asheras.

Победителите получиха бутилки уиски от Мегаденс център, вечери в ресторант, екскурзии и подаръци от Traymax.

Вечерта на конкурса мина и под благотворителна инициатива. Водещите Тити Папазов и Нина Никол многократно подканяха присъстващите студенти от НСА да съберат средства за лечението в Чехия на колегата им състудент Георги Огнянов – „Макарона“. На Световно студентско първенство по джудо в мач за бронзовия медал той чупи 5 и 6 -шиен прешлен, вследствие на което губи способността си да ходи.

Разгледай още снимки от конкурса по-долу, както и тук