Мис Катя Дунева бори агресията към конете и сред подрастващите

Катя Дунева шеста сред най-добрите ездачи

Мисис България Свят 2007 Екатерина Дунева получи прозвището „Мисис Дързост и Красота“ за смелостта си да се състезава с най-добрите професионалисти в конния спорт и на най-високите и трудни препятствия.

Дунева участва в турнира по повод откриването на новата конна база „Ген. Крум Лекарски” в Божурище и се класира шеста в най-високия клас и сред най-добрите професионалисти, повечето от които тренират в чужбина.

Красавицата използва успеха си, за да привлече вниманието на почитатели и професионалисти в конния спорт към грубото отношение към конете.

Дунева поиска ездачите, които се отнасят грубо с конете, да бъдат строго наказвани и елиминирани от цяло състезани. Тя припомни, че така е записано и в правилника на международната федерация по конен спорт (FEI), но това не е достатъчно.

„Не може човек да има хуманно отношение към хората, ако се отнася нехуманно към коня си“, сподели Катя, която припомни, че това лято смята да започне кампанията си за преодоляване на агресията сред тийнеджърите именно като ги привлече към конния спорт и общуването с конете.

Еротични Снимки На Катя Дунева