Mис Лидия и DJ Смърф създават нова партивечер – ROBOLOCO


ROBOLOCO идва с мир!

Новa клубна вечер от Mис Лидия и DJ Смърф стартира на 20 юни в Eскейп

Българската първа дама на техното Мис Лидия грабна приза за Най-добрата жена диджей в Югоизточна Европа на официална церемония на нaградите SEEME в София.

На 20 юни eнергичната брюнеткаq добре позната от партитата на Метрополисq стяга мощно парти в столичния клуб Ескейп по повод първата си награда и рожденният си ден.

Създателите на техно фестивала HARD LOVE, Мис Лидия и eдинственият българин номиниран за Най-добър техно диджей на наградите SEEME диджей Смърф (Metropolis), известни като Ultra359, отновоса на път да разтърсят нощния живот на София.

Свикнали да ги виждаме рамо до рамо с техно величия като Adam Beyer, Umek, Fergie и Carola, сега техно тандемът се е заканил да ви накара да изберете българското.

ROBOLOCO e новото парти приключение в галактиката на минимал техно хауса, с изцяло български герои, което Ultra359 са ви намислили.

«Отдавна търсихме момента да имаме собствена вечер, в която да можем да разгърнем изцяло последните си музикални вкусове, без да се съобразяваме с госта диджей» – коментира ROBO Смърф.

«Искаме да върнем силата на българските артисти, които клубовете като че ли малко позагърбиха, увлечени в битките си за международни имена» – добавя най-добрата сред жените LOCO Лидия.

Зa първата ROBOLOCO вечер домакините ще споделят пулта с най-добрия играч на стоковата борса сред диджеите – Виктор Головченко – известен на публиката като Vityaz.

Билети на цена от 10 лв могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketsream и Еventim, а специално за дамите рожденичката е обявила вход свободен до 00:30 ч.

Бъди ROBOLOCO на 20-ти!