„Мис Национален отбор“ 02.07.2014 – с Раул Торес и DJ Теди Джорджо

Вече е ясна една от финалистките на риалити формата „Мис Национален отбор“

Животът на момичетата в тренировъчния лагер не може да е чак толкова лош. За да разсеят своите негативните емоции от трудностите и травмите от тренировките, момичетата ще се впуснат в „самба приключение“. Как да кършат тела в ритъма на бразилския танц ще ги научи професионалният танцьор Раул Торес. Кубинецът с гореща кръв ще помогне на момичетата да влезнат в ритъма на мараките и ще върне свежестта и смеха им. Но усмивките на момичетата ще бъдат бързо помрачени, когато разберат, че отново им предстои да се изправят една срещу друга под звуците на самбата, но този път, за да си спечелят имунитет. Дали момичетата са по-добри в танците или в спорта ще стане ясно в девети епизод на „Мис Национален отбор“. Кой ще си извоюва място сред финалистките и ще донесе ли това до още напрежение между красавиците ще се разбере само след „самба турнира“ на бъдщите миски.

Изненадите за момичетата не свършват с уроците по самба и привлекателния инструктор, който се оказа, че е причината за разсеяността на много от тях. Загряли от танците, те ще трябва да се научат как да предават своите емоции на публиката. Най-силният в тази област, небезизвестният коментатор и Ди Джей Теди Джорджо ще поеме задачата да научи момичетата да заразяват публиката и играчите не само с усмивки, но и с ентусиазъм и надежда. Да успееш да нагнетиш играчите и агитката трябва да си много изобретателен, а някои момичета все още не успяват да се справят с напрежението в тренировъчния лагер и задачите за тях се оказват доста трудни.

Пред какви предизвикателства се изправиха кандидатките и дали се справиха с тях, гледайте в епизод 9 от „Мис Национален отбор” от 17:00 по БНТ 1, от 17:20 часа по БНТ HD, както и повторенията от 21:30 часа по БНТ HD.

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: , ,