Мис Национален отбор 2014 – финал с Миро, VenZy, Лечков, Пушката

Три претендентки за короната ще отпаднат часове преди финала

14 момичета ще се борят за короната на Мис тази вечер на живо

Часове преди големи финал на риалити шоуто „Мис Национален отбор“ три от кандидатките ще се разделят с мечтата си да станат талисмани. Момичетата преминаха през тренировъчен лагер, в който бяха подложени на тежки физически тренировки, научиха много за спорта и преоткриха неподозирани черти на характера си. Обучението и тренировките се оказа непосилни за някои от тях, на които не им достигнаха силите да се преборят за своето място на финала на конкурса.

На финалната права момичетата ще трябва да покажат какво са научили. Въпросите какво е NBA, кой е Гунди и дали националният отбор на България по футбол се е класирал за Световното първенство в Бразилия ще се окажат твърде голямо препятствие за някои.

Кои момичета ще се разделят с шансовете си за короната ще стане ясно днес в последния епизод 10 на тренировъчния лагер от 17.00 часа по БНТ1 и от 17.20 часа по БНТ HD. Часове по-късно феновете на формата ще могат да наблюдават на живо дефилето на финалистките към славата. Зрителите на БНТ1 ще могат да видят на живо как десетчленното експертното жури на „Мис Национален отбор“, съставено от заместник минстъра на спорта Йордан Йовчев, Йордан Лечков – зам.-предстедателят на БФС, Любо Ганев, Владимир Николов, Евгени Иванов – Пушката, Тодор Стойков, Росен Барчовски, Христо Николов – Гларуса, Емил Костадинов и Ивайло Йорданов ще короняса три от финалистките и ще ги направи талисмани на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол.

За доброто настроение на гостите, журито и участничките на официалния финал на конкурса на сцената в Rainbow Plaza тази вечер ще се качат Елица Тодорова и Стунджи, VenZy и Миро. Водещ на грандиозното коронясване ще е телевизионният водещ Камен Воденичаров.

Кои ще са финалистките и кои ще са щастливките, които ще станат талисмани на националните отбори и ще придружават момчетата на всички техни изяви ще стане ясно само след броени часове в ефира на БНТ.

Може да гледате епизод 10 на риалити шоуто „Мис Национален Отбор“ от 17:00 часа по БНТ1 от 17:20 часа по БНТ HD. Официалната церемония по награждаването на новите носителки на титлите „Мис футбол“, „Мис волейбол“ и „Мис баскетбол“ може да гледате на живо от 21.00 часа по БНТ1.