Мис Пенка на война със Златките – ВИП Брадър 2013

Съквартирантите споделят съкровени тайни и избират своя „най-добър приятел“ – тази вечер от 20:00 по Нова ТВ

Първият тандем в Big Brother All Stars 2013 –  Джийсън и Пенка, обявява война на двете Златки

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ в Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще настъпят сериозни разделения, които ще прерастнат във война между някои от Съквартирантите.

Вече оформилият се тандем между изпълнителят Джийсън Брад Люис и екс претендентката за мис Пенка, ще се изправи срещу Златка Райкова и Златка Димитрова. Днес екстравагантният певец ще продължи да крие различни вещи на недолюбваната от него Райкова, а кулминацията ще дойде с пъклен план за осуетяване на съня на двете красавици. Какъв номер ще измислят Джийсън и Пенка? Дали те ще бъдат обявени за злосторници или за Съквартирантите с най-голямо чувство за хумор, зрителите ще разберат тази вечер в ефира на Нова ТВ.

След първите Номинации спокойствието в Къщата е сериозно разклатено. Довечера Big Brother ще се постарае да възвърне доброто настроение на Съквартирантите, давайки им възможност да се сближат и опознаят. В новата седмична Мисия всяка една от звездите ще трябва да открие свой приятел в шоуто, научавайки колкото е възможно повече за неговия живот. Big Brother ще върне Съквартирантите в детските им години, предлагайки специално изработена люлка, на която да се позабавляват и да научат съкровените моменти на своя „най-добър приятел“. Кои ще бъдат първите приятелски двойки и какви ще бъдат най-интересните задавани въпроси в Къщата, ще видим тази вечер, точно в 20:00 часа в Big Brother All Stars 2013 по Нова ТВ.    

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: