Мис Плеймейт Нора Недкова само по чушки – FaceControl / Code Fashion TV

Мис Плеймейт 2017, Нора Недкова, само по чушки и лимони във FaceControl!

На живо в ефира на FaceControl по Code Fashion TV, Нора и Александра показаха, че са разкрепостени и харесват себе си. Само на 3-и декември от 20:00 часа, ще видите дали Нора Недкова заслужава наистина короната на Мис Плеймейт. Противно на мнението, че Ана Мария е фаворит за титлата, секси миньончето грабна победата. Българската Дженифър Лопес остана разочарована от поведението на останалите претендентки, които с нескрита злоба и завист дори не я поздравяват. “Много е грозно, когато хората се опитват да си правят ПР на мой гръб, публикувайки снимки, на които аз не се харесвам.” За завистта, скандала и недоизказаните думи, Недкова разказва с разочарование и сълзи в очите.

Предаване на признанията! За пръв път в ефир Александра споделя: “Доверих се на д-р Гергана Манолова, която върна младостта на лицето ми с поне 10 години. Затова сега съм с ново гадже, двойно по-млад от мен.” Дали естетиката е естествена необходимост, къде е границата между красотата и прекаляването и кои са сполучливите интервенции на звездите, само в студиото на FaceControl, разказва естетичния дерматолог д-р Гергана Манолова. “Разликата между лекарствата и отровата е само в дозата. Най-важно е да се харесваме, затова винаги давам огледало на моите пациенти, за да кажат какво виждат и какво искат да виждат.”

Цвят горчица-това ли е новото черно и какви са тенденциите в модата за този сезон, разказва Антон Узунов в ролята си на дизайнер. През изминалата седмица талантливият Тони, представи новата колекция на марката Антъни Лангунтин. Водещата Алекс представи елегантен, леко закачлив модел в цвят бордо. Защо леопардовите шарки в колекцията му са зелени, къде е границата между модата и кича, какво те прави наистина дизайнер, споделя Антъни.

Тежка ли е короната на Мис Плеймет, лесно ли е да прекалиш с разкрасителните манипулации, какво представя светът на модата. Мнения, съвети, различни гледни точки, само в студиото на FaceControl по Code Fashion TV в неделя, 3-и декември, от 20:часа и повторение в 00:00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,