Мис Рубаят 2013 гуши 6000 лева – снимки

Певица от Лас Вегас ще участва на Мис Рубаят

Красивата Траяна Нешева (на снимката горе), която от 20 години живее в Лас Вегас, е една от избраните на кастинга участнички в конкурса „Мис Рубаят“.

Над 30 момичета от цялата страна се явиха за предварително одобрение, но само 12 бяха селектирани за престижната надпревара, която ще се състои на 9-ти август от 20:30 часа в Приморски парк- гр. Бургас.

Траяна ще една от атрактивните участнички, тъй като в града на хазарта се е изявявала в доста музикални конкурси, а в момента учи режисура.

В „Мис Рубаят“ ще се включат и няколко короновани миски – Мис Бургас България Анелия Дулева, Мис Созопол Александрина Цветкова, Мис Влас Неделина Маргенова, Мис Козлодуй Кристина Иванова. Ще вземе участие дори и Нели Вакъфова, която е една от участничките в последния Плеймейт.

Анелия Дилева:

Александрина Цветкова:

Неделина Маргенова:

Кристина Иванова:

Нели Вакъфова:

Конкурсът организиран с имиджова цел, може да се похвали с огромен за българските стандарти награден фонд. 6000 лева ще бъдат разделени между победителката и нейните подгластнички. Момичетата ще дефилират в три тура, а изпълнители и балет Нова ще забавляват гостите между тях.

Мис Рубаят ще се проведе за първа година, но домакините смятат да го превърнат в традиция. Конкурсът е замислен като зрелищен шоу – спектакъл, като дори тоалетите на момичетата се изработват специално за него. Какви още изненади са приготвили организаторите ще разберете, ако станете част от вечерта!

Тук във фейсбук можете и Вие да се включите в гласуването, а кандидатката спечелила най-много гласове ще грабне наградата на публиката! :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.613049515394132.1073741851.324287010937052&type=3&uploaded=12

 
По темата: