Мис Силикон Катрин Вачева прави клизма на крава – Мис Пепеляшка 23.04.2015 + видео

Моделът Катрин Вачева щурмува селото в „Мис Пепеляшка”

„Мис Силикон” се изправя срещу 50 броя едър рогат добитък, „Мис Гимназия” от село Балювица влиза в ролята на танцуваща звезда

Моделът Катрин Вачева ще се сбогува с бляскавия си живот и ще щурмува селото, където не силиконът, а селският труд краси човека. Това ще се случи в епизода на риалити експеримента „Мис Пепеляшка” този четвъртък /23 април/ от 22.00 ч. по Нова.

„Най-сексапилен модел на България” и „Мис Силикон” са част от титлите, с които известната брюнетка може да се похвали. Освен у нас, тя има опит като модел в Англия, Италия, Гърция и Турция.

Смело застава и пред телевизионната камера – била е телевизионна водеща и дори получава епизодична роля във филма „Под дъгата”. Сега обаче миската ще получи главна роля, и то във филм с неочакван сценарий.

Началото ще бъде обещаващо, но не и продължението. От заможна семейна къща в Берковица тя ще се озове във фамилната ферма в село Балювица, където ще подкара „истинско Lamborghini”, ще се изправи срещу 50 броя едър рогат добитък, ще вдига касетки вместо гири и най-стряскащото – ще научи как се прави клизма на крава.

И докато селската работа ще накара Катрин да се кръсти, задължителните елементи на луксозния живот ще причинят на другата героиня – леля Пепинка, не по-малък стрес. Тя ще се изправи пред предизвикателства от съвсем друг вид – ще се качи на високи токчета за един специален танц и ще разбере, че добрата фигура иска не мотика, а фитнес. Ще се окаже обаче, че домакинята от село Бальовица също крие престижна титла – „Мис Гимназия”. Може би затова суетата и взискателността няма да й бъдат чужди – след часове в салона за красота отражението в огледалото ще я накара да възкликне единствено „Ужас”.

Какво ще се случи когато „Мис Силикон” и „Мис Гимназия” разменят местата си? Ще издържат ли докрай на предизвикателствата и какво ще си кажат при срещата лице в лице? Отговорите в „Мис Пепеляшка” – четвъртък, 23 април, 22.00 ч. по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Галерия от епизода –