Мис Силикон мечтае да попадне в сандвич с Бойко и Слави по ТВ7

Мис Силикон Гергана Райчевска пред Марк О’ Селски: Бербатов не ми харесва, женствен е!

В четвъртък, 26 август, студиото на Марк О’Селски бе по-бомбастично от всякога.  На гости на дългоухия симпатяга беше тазгодишната носителка на титлата „Мис СиликонГергана Райчевска.

С Марк тя обсъди вкуса си за мъжете, като беше категорична, че соченият секссимвол – футболистът Димитър Бербатов, въобще не й харесва и дори й се струва женствен.

„Футболистите са ми много лигави. Харесвам мургави и здрави мъже!” Не такъв е случаят обаче с Бойко Борисов и Слави Трифонов:

„Бих правила тройка с тях двамата! Страшни са!”.

Райчевска любезно отклони въпросите за връзката й с Георги Иванов – Гонзо, като каза само, че са в много добри, дори приятелски отношения. Но пък не отрече, че е имала авантюра с шампион по самбо. Дали той е Благой Иванов – който налита предимно на Златки, миската отново не разкри.

Гери разказа и за конкурса, който спечели наскоро. „Това не е конкурс за най-голям бюст, трябва и акъл, артистични умения. Наградата ми беше 5000 лв. и един розов вибратор. Не съм го ползвала, защото винаги има мъж до мен”. Кой е той, тя не сподели, но пък стана ясно, че няма проблем от нейна страна той да бъде женен.  Ако обаче се случи така, тя никога нямало да разкрие кой е той.

Марк попита силиконовата си гостенка дали според нея дава добър пример на младите момичета: „По-добре да не вземат пример от мене!” – съвсем искрено отговори тя.

А на въпроса „какви са бъдещите ти творчески планове?”, Гери Райчевска беше категорична: ”Да яхна магаре!”

Петък вечер Марк О’Селски ще прекара с жената, с която всички зрители се будят, но никой от тях не си ляга – красавицата от сутрешния блок на TV7 – Мартина Шопова.