„Мис Световна Студентка“ с Джина Стоева и Тони Стораро

Модна агенция „Мега Талант Груп“ ви кани на конкурса „Мис Световна Студентка – България 2011“, който ще се проведе в четвъртък, 17.11.2011 от 23:00 в „Мега Денс Център“ – София (Зимния дворец в Студентски град).

„Мис Световна Студентка“ е част от световния конкурс „World Miss University“, който ще се проведе в Корея под патронажа на корейските министерства на външните работи и търговията, околната среда и туризма. Световният конкурс се провежда за 24-ти път и ще събере студентки от 62 държави.

Българският конкурс се организира от модна агенция „Мега Талант Груп“. Гости на конкурса ще бъдат изпълнителите Тони Стораро и Джина Стоева, която ще представи благотворителната кампания „Да подарим надежда“ в помощ на пострадалите от бедствията в Япония. Журито на конкурса ще включва известни личности, представители на студентските съвети и журналисти.

Конкурсът ще се проведе в 3 кръга, в които участничките ще бъдат облечени в спортно-елегантни рокли, академични тоги, които ще съблекат за да останат по бански костюми, както и в официалните рокли.