Мис Свят-България Вероника Стефанова в интернет сериал

След като спечели симпатиите на журито на Мис Свят в Китай и се включи в риалити шоу в Доминикана, Вероника Стефанова ще си закачи екстеншъните на абитуриентка в сериал.

Продукцията, чиято клапа ще щракне след Нова година, ще се фокусира върху четирима 12-окласници, опитващи се да оцелеят в джунглата на пубертета, попадайки в абсурдни ситуации. За разлика от други тийн сериали в България, в този няма да има герои, които да са стереотипни – те ще бъдат много комплексни и наслоени, като характери. Изключително изтънчена комедия с абсурдно познати до болка ситуации сред тинейджърите, както и криминално-комична част, която ще ни отведе в близък свят до този в който живеем.

„Ролята ми ще бъде криминална, само това мога да издам. Радвам се, че имам възможност да се занимавам и с телевизионно кино – всъщност, с каквото и да е изкуство. С хората, които стоят зад този проект, правихме заедно филм за Балканската мода на седмицата. Още тогава ме харесаха и ми казаха, че когато изскочи нещо подходящо ще се свържат с мен. Ето, че обаждането не закъсня“, радва се Вероника, чиято биография пред камера крие и епизодична роля в криминалето на БНТ „Под прикритие“.

Продуцент и сценарист на тийнейджърския сериал, който ще носи заглавието „Онези“, е Васил Енев, а със сценария са се захванали Цветослав Цонев (Цуро) и Иван Шалаверов – студенти от Нов Български Университет.

Първите епизоди ще бъдат излъчени онлайн през април, а по-късно се очаква да озарят и ефира на Нова тв.

Освен Стефанова на малкия екран ще разпознаем още Китодар Тодоров, Стан Стефанов, Ралица Христова и др.

По инфо на агенция Монитор