Мис Варна 2013 – висока, млада, гола и без грим! /снимки/

Кастинга за Мис Варна`2013

За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА`2013, който ще се проведе на 23 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг, който се проведе в „Playground“ в МОЛ ВАРНА, бяха избрани 24 варненски красавици.

Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 16 и 23 години, с височина над 170 см.

Идеята на продуцента на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите.

С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха – Мира Матеева – собственик на VIP Fashion Group, Дияна Янкова – хореограф на МИС ВАРНА, моделът Мануела Иванова, Ирена Григорова /МИС ВАРНА 2012/, както и Калоян Костадинов – мениджър на МОЛ ВАРНА.

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма – ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

По традиция и тази година ще има и интернет гласуване на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ – ВАРНА 2013, което ще стартира на 10 август. Медиите също ще имат възможността да изберат своя фаворитка, която ще получи титлата МИС МЕДИЯ ВАРНА 2013.

 
По темата: