Мис “Гранд де лукс – юни” е една… републиканска шампионка


Републиканска шампионка стана Мис “Гранд де лукс – юни”

В конкурса за красота, организиран от клуб Гранд де лукс и агенция Профайл и този месец взеха участие 10 девойки от цяла България, от които най-достойна за титлата Мис Гранд юни се оказа Николета Славева.

20-годишната финалистка, освен с красотата си се е доказала като републиканска шампионка на 100 м. с препятствия за изминалата 2008г.

Водещи на спектакъла бяха скандалните изпълнителки Анн-Джи и преобразената до неузнаваемост с нов си имидж – Лейди Би, които повдигаха настроението, флиртувайки с гостите и неуморните диджеи Пепси и Костас.

Сред журито на конкурса ярко се отличаваше ослепителната водеща на телевизия Планета – Симона Първанова. Представителката на “FH1” за Югозападна България – Миропа Кьосева, Таня Стоянова, която представляваше вината “Едуардо Миролио”, Веселина Делчева от Юви – официален вносител на очилата “Guess by Marciano”, журналистите Ива Василева от списание “Блясък,” светския експерт Нели Карагьозова от вестник “Стандарт” и Надя Делийска – главен редактор на Хотнюз даваха своите оценки за претендентките.Председател на журито бе Деси Кирова, управител на култовия клуб Гранд де лукс, София.

Много свежест и лятно настроение пък предизвика дефилето с банските костюми на “Banana moon” от Максспорт и слънчевите очила на “Guess by Marciano”, последвано от шоу спектакъла на Мисис Русия ТВ – Евгения Трофимчук, представен по зашеметяващ и неотразим начин с тоалетите на топ дизайнерката Светла Димитрова.

Гранд де лукс блестеше с топ модели, мис Българии и ВИП личности. Инкогнито Румънеца наблюдаваше всяка от претендентките, които дефилирайки по сцената привличаха вниманието на Денислав от Мюзик Айдъл и Ники Китаеца. Други специално поканени гости на събитието бяха Мис България 2006 Юлия Юревич и заобиколената от ухажори Гери от „Огледала”.

В края на вечерта победителките си тръгнаха с награди от 1000 евро, азиатски процедури изкушения от „Виктория СПА”, подаръци от “Aesthe clinic” и д-р Ильо Стоянов и лимитирана серия слънчеви очила от фирма UVI.