Мишел Бонев вади самочувствие при Росен Петров (+видео)


Мишел Бонев: Нека говорят – аз имам филми да правя

В понеделник, 2 май, е българската премиера на „Сбогом, мамо”

Почти половин година след скандала с Мишел Бонев и филма й „Сбогом, мамо”, режисьорката пристигна в България, за да покаже дебютната си лента и пред родната публика. На 2 май ще бъде официалната премиера, а в неделя Бонев сподели пред bTV, че все още не разбира на какво се дължи антикампанията, която се води срещу нея у нас, при положение, че каквото и да е направила е била водена от най-добри намерения.

„Филмът получи награда във Венеция и мисля, че си я заслужи”, заяви режисьорката пред Росен Петров и обясни защо е решила да поеме разноските на българската делегация при гостуването им в Италия.

„Дадох тези 330 хиляди евро, за да зарадвам екипа на филма и той да стане част от голямото кино събитие. Да, поех и разходите на министър Вежди Рашидов, защото разбрах, че италианското културно министерство е затруднено, но Рашидов не знаеше за това и аз после му поднесох извиненията си за причинените главоболия”, обясни Бонев.

Бургазлийката държи да се знае, че е направила филма по собствената си житейска история, за да си отговори на всички онези въпроси, които я вълнуват от години. „Сбогом, мамо” е начин да общувам с майка ми, с която не съм се виждала от 11 години, моето писмо към нея”, каза още режисьорката.

Изпълнителката на главната роля Татяна Лолова пък разказа за запознанството си с Бонев и определи срещата с нея и целия снимачен период като сън, от който не иска да се събуди.

Бонев призна още, че вярва във вечната любов и в принцовете, но не е намерила своя и затова не се е омъжила. Силвио Берлускони определи като елегантен и възпитан мъж и сложи знак за равенство между него и българският премиер Бойко Борисов. Тя опроверга слуховете за любовни връзки с италианския министър-председател и го сложи в списъка на приятелите си, в който са Джей Лено, Лайнъл Ричи и много други.

„Нека говорят- аз имам филми да правя”, каза самоуверено на финала на разговора Мишел Бонев.

Инфо: VsekiDen.com

Видео с интервюто на Мишел Бонев и Татяна Лолова: