Мишел Бонев – живот като на кино в списание EVA

В новия, 150-и брой на списание EVA през май 2011 четете:

В новия майски брой на сп. EVA ще прочете ексклузивно интервю с Мишел Бонев, директно от Рим. Българката, около която се завихриха множество скандали по повод на представянето на филма й „Сбогом мамо“ на фестивала във Венеция и на връзките й с Берлускони, говори за драматичните взаимоотношения с майка си и баща си, за опитите си за самоубийство, за участието си в шоуто на Джей Лено и ролята й на водеща по време на фестивала в Сан Ремо. Мишел разкрива и подробности за „прочутото“ пътуване на българската делегация във Венеция. Споделя и за мъжа до себе си Паоло Бини – 30 години по-възрастен от нея.

След поредица тъжни раздели – с майка си, с професора й Крикор Азарян, с учителя й Андрей Баташов, Йоана Буковска споделя откровено пред EVA за всички тях, както и за периода си след раздялата с Чочо. В живота на актрисата има и прекрасна новина – тя е сгодена. Пред EVA Йоана представя своята нова голяма любов – Иван.

Девет месеца след появата на бял свят на малката й дъщеричка Ангела, бившата приятелка на Слави Трифонов Магдалена Ангелова говори за майчинството, духовните си пътувания, за това как една жена избира бащата на детето си.

Капитанът на единия от отборите в играта „Аз обичам България“ по NOVA телевизия бившият оперен певец Юлиан Константинов не ползва компютър и не чете коментарите за шоуто в интернет. А за него те са на двата полюса. Той е яростен привърженик на рока и блуса, брат на волейболната звезда Пламен Константинов. Има колекция от китари, сред които се гордее с фендер и гибсън. Освен всичко това в новия брой на сп. EVA признава, че никога не е бил тих и добър. „В училище не можех да изкарам 45 минути да стоя кротко. Дори когато играя с децата си и се оставя да ме победят, нещо ме човърка отвътре.“

„Когато започнах в телевизията преди 20 години, бях просто един облак от хормони, мисли, чувства, идеи – споделя Милен Цветков пред сп EVA, – като патето Доналд Дък, което докато гасеше една запалена къща и в един миг пламъците започнаха да го блъскат отзад по главата, ей така отзад.“ Водещият се върна на екран отново в NOVA телевизия с предаването „Часът на Милен Цветков“, което се излъчва всеки делничен ден в 16.30 ч. Милен Цветков признава, че сверява часовника си с Димитри Иванов от колегите си, и че има много предложения да се занимава с политика, но все още не усеща да е настъпил моментът за това.