Мишо Шамара гей, Станка травестит според Мира Радева?

Рапърът Мишо Шамара бе поредният изгонен съквартирант от къщата на „ВИП Брадър“. Той отиде на елиминации със стратега Пламен, социоложката Мира Радева, певицата Ирина Флорин и шампионката Станка Златева.

Още с напускането на къщата Шамара седна срещу водещия на шоуто Ники Кънчев, който го посрещна в студиото с новината, че студентите са окупирали различни университети в страната с настояване на оставка на правителството, а музикантът заяви:

„Ами живи и здрави да са, щом им е толкова акълът, да върнат Бойко Борисов на власт“.

На следващия ден скандалният рапър продължи с телевизионните си изяви в „На кафе” при Гала. Мишо изуми водещата с признанията, които направи за отношенията в Къщата и по-специално за социоложката Мира Радева.

„Говорихме си с Мира за аналния секс и аз й признах, че не си падам по такова удоволствие. Просто не ме кефи. Тогава тя веднага ме отряза: „Ами щом не ти харесва, значи си скрит гей“, отсече Шамара.

Той обвини Мира за лошата атмосфера в къщата. „По заобиколен начин Мира нарече Станка травестит.”.

Освен Станка тя обидила и Ваня Червенкова, като говорила зад гърба й и я наричала „Самурай с вид на гейша”.

Разкритията на Мишо не спряха до тук. Според него бизнесменът Пламен е събрал най-много зрителски гласове, защото за него са гласували „младите, симпатични, протестиращи студенти”. Пламен въртял търговия с електронни цигари, твърди Мишо. Когато бизнесът му се е разраснал той го е продал.

ИНфо: BLife

Гледай видео запис от гостуването на Мишо Шамара онлайн