Мисис България 2011 – победителките! /снимки/

Избраха новата Мисис България 2011

13-ото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2011” се проведе на 28-ми октомври в Night Flight.

Повече от 600 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15 -те финалистки, които се състезаваха за титлите „Мисис България Вселена”, „Мисис България Свят”, „Мисис България Европейски съюз”, „Мисис България Земя”.

По време на конкурса се проведе и благотворителна акция за събиране на средства за третия курс на лечение на 2-годишния Натанаил, който страда от детска церебрална парализа. Инициативата беше на Милена Шаркова – Мисис България 2008 и Мисис Континенти 2009. Тя направи специални календари, които се продаваха, а средствата бяха предназначени за лечението на детето. Благотворителната кампания ще продължат и новите носителки на титлата Мисис България.

„Прави впечатление, че все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии. Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България” – Меги Савова.

Омъжените дами, които ще представят България на съответните световни форуми са:

Мисис България Земя 2011 Александрина Иванова

Мисис България 2011 Земя – Александрина Иванова от Стара Загора. Родена е между зодиите лъв и дева. Има висше образование – здравен мениджмънт, и работи като медицински представител на „Софарма”.Майка е на 2 деца и успешно съчетава грижата за тях и професията. Девизът и е: „Напред и нагоре!” и смята, че красотата ще спаси света.

Мисис България Европейски съюз 2011 Катя Роуз

Мисис България 2011 Европейски Съюз – Катя Роуз от София , зодия Лъв, образование – висше икономическо. Майка на две деца. Работи като мениджър в международни фирми. Девиз „Никога не се предавай!“.

Мисис България Свят 2011 Венелина Милева

Мисис България 2011 Свят – Венелина Милева от София , зодия Овен. Тя е лекар – офталмолог. Със съпруга си създават очна клиника „Ресбиомед“ . Майка е на 2 деца – момче и момиче. За нея очите са път към душата на човека и трябва да ги пазим. Смята, че мисълта предизвиква събитията.

Мисис България Вселена 2011 Венета Харизанова

Мисис България 2011 Вселена – Венета Харизанова от София, зодия Везни.Магистър по маркетинг и мениджмънт, работи като модел и актриса.Хобито й е да рисува, да кара ски и заедно със съпруга си обичат екстремните спортове.Смята, че пътят на осъзнаването е ключът към живота.

За тези, които искат да помогнат

Дарителската сметка за 2-годишния Натанаил е
IBAN – BG 96 BPBI 7938 1054 9981 02 , BIC: BPBIBGSF
в “ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД”/ Пощенска банка/