Мисис България превръща сираци в приказни абитуриенти

Мисис България изпраща абитуриенти от дома в Широка лъка

Мария Санчева и Павлин Владимиров са двамата зрелостници от дома в Широка лъка, които ще получат своя абитуриентски бал от мечтите с помощта на организация „Мисис България” като част от благотворителния проект за подкрепа на деца в неравностойно положение, чието лице от години е Мисис България 2009 – Милена Шаркова.

Дизайнерката София Борисова уши специалната рокля за бала на Мария, а стилистката Вили Боршукова ще отвори специално салона на „Магама” в неделния ден, за да се погрижи за гримана дамата и прическите на двамата. Още няколко дами – носителки на приза „Мисис Дама на годината” се включиха в благотворителната инициатива, за да направят завършването на училище незабравимо за Мария и Павлин.  Даринка Кръстева се погрижи за тоалета за втората вечер на празника на Мария, а бизнес дамата Аглика Павлова осигури средствата им за празничната нощ.

Една от най-приятните изненади за двамата абитуриенти ще бъдат лимузините, с които ще бъдат закарани на тържеството и най-вече техните придружители –„ Лейди България 2011” Яна Бахчева ще бъда дамата на бала на Павлин, а кавалер на Мария ще стане телевизионният водещ Сава Цеков.