Мисис Европейски съюз ще се проведе в България! „Club News“

Само в „Клуб нюз” – какво правят у нас 15-те най-красиви омъжени жени в Европа?

„Клуб нюз” е новото освежаващо мултифункционално хапче за „Добро утро” и „Лека нощ”, което на 15 май, неделя, от 9.30 ч., и след Неделната киновечер ще завладее ефира на Нова ТВ.

Как България си завоюва правото да стане домакин на международния конкурс „Мисис Европейски съюз”? Петнайсет от най-красивите омъжени жени в Европа ще дойдат у нас не само, за да вземат участие в надпреварата, но и да научат повече за българската история, както и да пият вода от легендарния „Извор на победителите”. В интервю Мисис България 2010 Елена Караколева разкри каква програма е спретнала на колежките си по титла.

И още – ще чуем и видим отговорите на всички въпроси, които винаги сме искали да попитаме, но ни е било неудобно! Ще разберем кой е новият национален спорт у нас и защо либидото се покачва неимоверно през лятото?

Какви са тайните на звездите за съвършена визия и защо славата играе лоши шеги на известните? Имаше ли жертви на модата и непростими фризьорски престъпления през изминалата седмица?

Кои са най-интересните художествени изложби на месеца и какво послание отправят авторите към любителите на изкуството?

За първи път – най-новия клип на Dokle & Greesh, както и претендентките за прозвището „жени-звезди” на България и списание „Ева”.

Club News – всяка неделя, 9:30 – 10:00 и след Неделната кино вечер

Видео от предаването (епизод 32):

 
По темата: