Миската Антония Петрова и айдълката Невена готвят по bTV

Пет известни личности готвят любимите си рецепти в Lord of the Chefs по bTV

Звезден епизод на Lord of the Chefs очаква зрителите на bTV на 19 май (четвъртък) от 21:00 часа. В кухните на предаването ще влезнат водещият на Шампионска лига и „Зона Спорт” по bTV Action Красимир Минев, първият български Music Idol Невена Цонева, рап звездата Енчев и две от най-красивите жени в България – Антония Петрова и Адриана Секуличка. Те ще сформират отбори със състезателите и ще им асистират в изпълнението на поставените от самите тях кулинарни задачи – приготвяне на любимото ястие на всяка една от известните личности.

Красотата на гостенките мигновено ще порази мъжката половина от участниците и те ще бъдат истински вдъхновени в готвенето. За музикалния фон ще се погрижи Невена Цонева с невероятното си изпълнение на “Даньова мама”. Зрителите ще чуят и най-новото рап парче на Енчев, посветено на кулинарията и чаровната водеща Елен Колева, което той ще сътвори директно пред камерите на Lord of the Chefs.

В истинска опора за своя съотборник ще се превърне Краси Минев. Той ще демонстрира завидно кулинарно майсторство и ще помага с всички сили на своя съотборник. Най-доброто ястие пък ще осигури спасение от елиминация за един от участниците.

В утрешния епизод на Lord of the Chefs зрителите ще разберат още как един омар може да бъде бързо приспан и кой е поредният играч, отпаднал от предаването.

 
По темата: