Миската Екатерина Пецу яхна АТВ – какво ли не правим за децата!

>Екатерина Пецу, Мисис България Планет 2009, подкара АТВ – благотворително

Мисис България Планета 2009 Екатерина Пецу демонстрира спортен дух, като подкара мощно АТВ на летище Крайници в Сапарева баня.

Една от най-красивите омъжени българки се включите в благотворителното Шоу на шампионите в полза на децата, страдащи от дислексия, организирано от Vivacom Rally Team и петкратния шампион на България по рали Димитър Илиев.

Над 2000 души се събраха на шоуто, за да погледат демонстрацията на най-добрите ни рали, офроуд и дрифт пилоти, и да усетят тръпката на навигаторското място до тях срещу сумата от 50 лева.

Под вещото ръководство на инструктор, Катя направи едно кръгче с офроуд машината по пресечения терен край трасето. „Беше страхотно, за пръв път пробвам подобно возило. Много е мощна и най-лекото подаване на газ буквално те изстрелва. Добре е човек да има опит, преди да излезе с такова нещо на пътя”, сподели задъхано Мисис България Планет 2009.

7400 лева, които бяха събрани в края на деня, ще бъдат използвани за изграждането на център за терапия на деца с дислексия в София, където консултациите ще бъдат безплатни.

Сред пилотите, които се включиха в благотворителната надпревара, бяха Димитър Илиев, Румен Дунев, Георги Танев, Ясен Попов, Катя Стратиева и много други, а победител стана Искрен Маринов.