Мистър България разбива Андрей със сила, красота и ум

„Мистър България-Европа” 2011 в битка за титлата в „Разбий Иван и Андрей”

Специален гост в предаването ще бъде Иван Чакъров – световен шампион по вдигане на тежести от 1993 г.

Следващият епизод на шоуто „Разбий Иван и Андрей” по Нова ТВ освен да забавлява с нестандартни игри, ще бъде изключително атрактивен за дамската аудитория. Поредният претендент за голямата награда в предаването е 24-годишният Ивайло Недев от гр. Русе, по-известен като „Мистър България-Европа” 2011.

Той ще се опита да надвие Андрей в поредица от нелеки състезания, и двамата наставлявани от световния шампион по вдигане на тежести от 1993 г. – Иван Чакъров.

Ивайло е изключително амбициозен и определя себе си като всестранно развита личност. Русенецът е бивш състезател по баскетбол, но освен с постижения в спортната зала, може да се похвали и с увлечението си по поезията и успешните си опити да плете стихове в ученическите си години.

Опонентите ще се изправят един срещу друг в тежка сумо борба, екипирани в надуваеми костюми, което ще предизвика у зрителите повече усмивки, отколкото напрежение. Предизвикателство за играчите ще бъдат и останалите задачи в шоуто – вдигане на тежести, каране на детско колело и надуване на балони за определено време. За да покаже, че не е по-слаб от противника си, Андрей ще се опита да вдигне тежести, равни на собственото му тегло.

„Аз съм упорит и не обичам да губя. Първият ми голям успех е титлата „Мистър България”, а следващият ще бъде победата в „Разбий Иван и Андрей”, заканва се Ивайло и допълва: „Андрей, по-силен съм от теб, по красив съм и по-умен. Нямаш шанс”.

Ще оправдае ли русенецът високите си очаквания, а и тези на близките си, ще видим в понеделник, 28 ноември, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн