Митко от Фермата в Биг брадър ол старс

Миналата година нямаше „Биг брадър ол старс“, но тази есен продуцентите ще направят завръщане на формата за любими риалити герои. Както „ШОУ“ вече писа, есента стартира „ВИП брадър“, а веднага след него ще гледаме и „Биг брадър ол старс“.

От кухнята на предаването издадоха, че вече се водят преговори с някои от потенциалните участници.

На този етап сигурен бил само Димитър Господинов, който стана популярен от първия сезон на конкурентното шоу „Фермата“. За ВИП формата продуцентите вече си стиснали ръцете с Маргарита Хранова, фолк звездата Мария, Сашка Васева и няколко силиконки и плеймейтки.

Димитър безспорно е емблематичен участник от фермерското шоу, а играта и стратегиите му за оцеляване са ненадминати. Няколко месеца след края на шоуто, което не успя да спечели, макар да бе сочен за финалист и любимец на зрителите, той стартира нов бизнес, пресъздаващ шоуто. Организира нестандартни тиймбилдинги, в които връща участниците към старите български традиции. Това му донесе допълнителни симпатии сред обществото и хиляди последователи.

Мотивацията му да се включи във ‚Фермата“ е синът му Ивайло, който е с церебрална парализа заради лекарска грешка. Нуждаел се от паричната награда, която да вложи в скъпото лечение на сина си в чужбина.

Интересен за медиите е и още със случая, когато бившият полицай хвана крадци в столичния квартал „Дружба“ и те стреляха по него. Тази тема има развитие днес. Той се похвали в личния си профил във фейсбук, че най-накрая правосъдието е проработило. „Точно 2 години и 4 месеца чаках този ден. На 12 февруари 2015 г. след въоръжен грабеж аз бях на една ръка разстояние от смъртта и все още помня куршумите, които летяха около мен. Сега часът настъпи и след много дела човекът, който стреля по мен, получи присъда от 12 години затвор за опита му за убийство“, написа той добрата вест.

Инфо: Красимир Красимиров, агенция БЛИЦ