Митьо Пищова в ТВ7: За първа награда давам 100 кила суджуци!

Митьо Пищова няма да съди Евгени Минчев

Петък, 19 август, и юбилейния си 50-ти брой Марк О’Селски отбеляза не с кого да е, а с „любимеца на народа” Митьо Пищова.

Въпреки очакваното приповдигнато настроение, двамата си поговориха и за сериозни теми. По повод последния скандал, в който бе замесен, Митьо каза, че няма да съди Евгени Минчев.

В началото на месеца двамата влязоха в остър конфликт в медиите заради конкурса „Мис лято”. Тогава и двамата твърдяха, че държат лиценза му, но само Минчев представи документи за това.

Пищова се забърка и в друг спор – с модната шефка Жени Калканджиева. Тя призова прокуратурата да провери дейността на модната му агенция.

„Агенцията ми е законна. За първа награда в конкурсите давам по 100 кила суджуци – да ядат момичетата и семействата им.”- – отсече Пищова.

Великотърновският плейбой разказа за връзките си с подземния свят и миналото си на „борец национал”. „Гътах гимнастички” – така описа той славното си минало на спортист. А относно високия си стандарт на живот, каза, че всъщност е много беден, всичко е от наследство, подаръци и спонсори.

Марк и Митьо си поговориха по мъжки и за тънката част, като споделиха ценни съвети как да стигнат до сърцето на една дама, а тя- до „жакузито”. И сподели, че на любовната му 24-сантиметрова писалка никога не й свършвало мастилото. А пищова не само не е засичал, ами и гърми по 3-4 пъти на вечер.

Митьо сподели и най-големия си сексуален страх. „Страх ме е от по-палава жена – да не ме направи за срам” – скромно призна любимецът на народа. Но допълни. „И от Евгени Минчев.” И продължи с признанията.

„За Азис искам да се оженя, ‘щото е богат!”.

Накрая Митьо пожела на зрителите в свой стил да си пият ракията, да ползват петия крак и да си обичат децата. В този ред.

Гледайте „На инат” и в понеделник, когато на гости на Марк ще бъде най-големият шоумен в КАТ – полковник Красимир Костов.

 
По темата: ,