Младата Анна Цолова подслушвала перфектния Виктор Николаев

Водещата на „Здравей, България“ израснала при баба си и й викала „мама Пепи“

Трудно раждане е имала майка ми с мен, две години след това не е посмяла да забременее, като бебе съм й причинила сериозни рани и досега съм гузна поради тази причина. Така водещата Ани Цолова характеризира собственото си раждане в студиото при Гала. Според нея, тя не е искала да излиза от корема на майка си и затова раждането е било трудно. Тя разказа, че до 7-мата си година е израснала в едно врачанско село при баба си и дядо си. Осигуриха ми най-страхотното детство, каза още Цолова.

За нея баба й била „мама Пепа“ и с нея е споделяла всичко, дори и увлеченията си по момчета и първите си любовни трепети. Още не мога да я забравя и ми липсва, макар че почина преди 13 години, каза водещата на сутрешния блок на Нова телевизия.

Цолова призна, че е смятала, че ще стане професионална танцьорка и упорито е играла в танцовия състав в пионерския дом в Плевен. Но прекарана бронхопневмония я откъснала от работата в ансамбъла и не успяла да издържи изпита за професионални танцьори. За да я върне в миналото, Гала доведе Северняшкия ансамбъл в студиото и водещата тропна хорце с тях.

Баща ми си отиде внезапно, той е криел от нас много от проблемите си, никой не знаеше от семейството какво точно се случва и затова случилото се бе като удар върху мен. Не знаехме дори че е постъпил в болница, на никого не беше казал.

Това сподели пред Гала Ани Цолова. Тя си припомни, как през 2005 година е разбрала от брат си за смъртта на 59-годишния си баща, който не е казал на никого от семейството, че има проблем.

Вечерта се е почувствал зле и отишъл в болницата, където по-късно починал от инфаркт, разказа тв водещата. Тя сподели, че продължава да изпитва чувство на вина, че в този труден момент не е била до баща си.

Въпреки че минаха години, той е в мислите ми, сподели Цолова. Тя разказа, че дори на моменти в последно време е искала да му позвъни по телефона, неосъзнавайки че всъщност той да й отговори. Според тв водещата синът й много прилича на баща й и това е малко успокоение за нея, когато мисли за смъртта му.

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев е бил подслушван тайно в кулоарите на Народното събрание от колежката си Ани Цолова.

„Това се случи по времето, в което Виктор беше репортер на „Дарик“. Подслушвах го докато предаваше новините по телефона на колегите си. Мечтаех си да работя с него и се радвам, че това стана“, сподели Цолова пред Гала.

На свой ред Виктор също похвали Ани. „Тя е изключително прям човек и добър приятел. Има голям нюх при откриването на подподящите теми и събеседници“, обясни Виктор. Журналистът довери, че неговите близки са свикнали на напрегнатото му ежедневие и го разбират напълно.

„Аз съм по-крещящата, а той е по-благият“, усмихна се Цолова.

„Важното е да сме здрави и да има приятна атмосфера за работа! Дано да имаме повече енергия и сили. С другото ще се справим“, заключи Виктор.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на агенция Пик, NaUho.bg и агенция Блиц