Младият Лютов целува младата Чеканова в „Столичани в повече“!

Лютови срещу багера и първа забранена целувка в новия епизод на „Столичани в повече” по bTV

Въпреки „усилията” на Йордан Лютов да разреши проблемите със семейния хотел по време на партийния купон, неизбежното започва да се случва. В епизода на „Столичани в повече” в сряда от 21.00 часа зрителите на bTV ще видят как се справя кандидат-кметската фамилия със ситуацията, в която хотелът остава без ток и вода, а осъмва срещу багер и заповед за отрстаняване на незаконния етаж.

След тежката нощ в партийната централа Йордан трябва да дава обяснения и за необичайно късното си прибиране.

В следващия епизод чувствата между Мария и Андрей се задълбочават. Какво кара Мария да забрави за годеника си и какво ще се случи след целувката между Чеканова и Лютов – ще стане ясно в сряда, 4 май, от 21.00 часа по bTV.

Богаташът Константин Цеков отново се появява в Извор, след като получава обезпокоителна информация за своите дела. С него отново е красивата Елена (Ромина Андонова, на снимката горе), която вече е обект на тотално обожание от страна на кметския син Радко. Ще продължат ли братя Цекови и Рангел Чеканов да «работят» заедно – зрителите ще разберат в седми епизод на «Столичани в повече» на 4 май от 21.00 часа по bTV.