ММ започва да конкурира VH1 на българска почва


ММ има нова позиция на пазара: фокус на музикалната медиа ще бъдат градските хора на възраст 20-39 г. с акцент върху нежната половина – жени на възраст 24-35 г.

Медиата ще излъчва най-добрите клипове от миналото и днес и ще бъде една разкошна алтернатива за забавление и почивка за тези, които имат нужда от хубава музика за сърцето.

Музикалната телевизия ще заложи на най-популярните вълнуващи песни от 80-те до днес в разнообразие от музикални стилове, а също така ще инвестира в хитови сериали.

В допълнение зрителите на ММ ще получават кратка и любопитна информация за най-интересните неща. Любимите предавания като Златни Хитове и Фрактура ще продължат да радват лоялните фенове на медиата.

Във връзка с тази промяна Ани Ангелова – Изпълнителен Диеректор на ММ и Маркетинг директор на Диема Вижън каза: „ММ вече е част от групата на BMGL в България (притежават каналите Диема, Диема Фемили и Диема 2) и това изисква нов поглед към бизнеса.

ММ се препозиционира по начин, който да пасва на разнообразието от забавно телевизионно съдържание, което предлагаме на всички зрители чрез каналите на групата.

Освен това, пазарът в България на музикални медии, които се борят за вниманието на българския тийнейджър са прекалено много, докато дамите и господата над 20 години не получават това, от което се нуждаят. Те са фенове на VH1, например, но такъв формат на български език не съществува на пазара.

 
По темата: