ММА боец пленява момиче в „Съдби на кръстопът“ по Нова

15-годишно момиче превръща живота на семейството си в ад със своята забренена връзка в следващия епизод на „Съдби на кръстопът“ този петък от 21.00ч. по Нова телевизия.

15-годишно момиче има забранена връзка

15-годишната Петя от Ботевград превръща в кошмар живота на семейството си със своя труден пубертет. Момичето започва връзка с 30-годишен ММА-боец, който шокира околните с арогантното си и грубиянско поведение.

Родителите на Петя са потресени от промяната в държанието на дъщеря си и семейните отношения стават драматични. Окуражена от приятеля си, Петя стига още по-далеч – момичето доброволно се пренася да живее при спортиста, където я очакват доста неприятни изненади. Тя е принудена да осъзнае грешката си по най-трудния и болезнен начин…

Когато очите на момичето окончателно се отварят за грозната действителност, вече е прекалено късно! Агресивният мъж не й позволява да си тръгне и я заключва в апартамента си като затворничка. Петя е в шок и се моли родителите й да я открият, но заради нея отчаяният й баща е въвлечен в престъпление… Дали родителите ще успеят да помогнат навреме на похитената си дъщеря, преди да се срине окончателно? Това ще разберем в документалното риалити „Съдби на кръстопът“ в петък, на 22-ри ноември, от 21ч. по Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн