Модна къща „Агресия“ издирва мачовци – превръща ги в секссимволи!


Модна къща Агресия тръгва на лов за нови лица

Кастингът стартира в София, следва Поморие, Русе и  Пловдив

Най-голямата и реномираната  българска марка за мъжка мода „Агресия” стартира  кампания за избор на лице за предстоящата  нова  модна линия  на фирмата.

В условия на криза екипът на „Агресия Груп” има амбицията да направи известни обикновени младежи и мъже, които да станат лица на  родния гигант. Освен, че могат да станат секссимволи, те ще бъдат обличани ежемесечно от най-добрите в този бранш.

Те ще бъдат избрани на специални кастинги от компетентно жури в по-големите градове на България:

София – 20 март, 17:00 ч. – в Шоурум на Агресия Груп – бул.“Рожен“ 22а

Поморие – 27 март, 17:00 ч. – Гранд Хотел Поморие – Атриум

Русе – 10 април, 17:00 ч. – бутик „Агресия“ – ул. „Константин Иречек“ 2

Пловдив- 17 април, 17:00 ч. –  най-новият бутик на Агресия на ул.“Отец Паисий“ 33

След този предварителен подбор, екипът на „Агресия” ще проведе голям, моден, шоуспектакъл-финал през април, на който ще бъдат избрани най-красивите и сексапилни мъже в страната. Те ще имат уникалната възможност да станат модели, да работят в сферата на модата и шоубизнеса и най-вече:  да са лица на нова младежка марка,  да участват в откриването на предстоящите бутици на Марката,  във всички дейности, свързани с мъжката мода,  ще имат шанса да станат известни и да се обучат от специалисти на дефиле, на позиране във фотосесии, на обучение по протокол и адекватно поведение в светската среда. Кандидат-моделите могат да се регистрират за кастинга в сайта bg-face.com.

Снимка: Модна къща АГРЕСИЯ

 
По темата: