Моето момче на Симона Загорова – MP3, текст и видео хит

С три нови песни за един ден заляха ефира Глория и дъщеря й Симона Загорова.

С „Обичай ме такава” и „Не лъжи на колене” примата на родния попфолк зарадва феновете си на 14 септември. Тя е автор на текста и на двете парчета, като се включва в работния процес и по дебютния сингъл на Симона „Моето момче”.

Гледай Симона Загорова – Моето момче 2016 онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=RFs4Kkay7qc

Потърси MP3

„Написахме го аз и тя заедно за изключително кратко време, а Калин Димитров направи много модерен аранжимент. Има някакъв привкус на парчетата на Лени Кравиц, когото страшно много харесвам.”, обясни пред Планета тв Глория.

Клиповете и на трите песни са аналогични – майка и дъщеря пеят на микрофон пред четирима музиканти и една беквокалистка. Видно с просто око е, че проектите са реализирани в рамките на един ден, имайки предвид, че своеобразната група така и не сменява стайлинга си и в трите видеа. Снимачните локации също са сходни. Ако Глория използва различен терен за двете си песни – изоставена полуразрушена сграда и покрив на постройка в центъра на София, то дъщеря й комбинира двете места във видеото си към „Моето момче”.

„Песните бяха готови още в края на февруари. Чудихме се коя от тях да клипираме и решихме и трите да имат свои телевизионни версии. Снимахме ги в края на месец май. Но пък дуетът ни “Няма кой да ме спре” стана готов паралелно с тях. И тъй като той беше с по-ударно лятно звучене и послание, решихме да атакуваме с него. По-добре нещата да се появяват в точния момент”, уточни още Глория.

Двете певици разкриват, че трите песни са много различни една от друга. Едната е в стил попфолк, другата е балада, а третата е много модерна.

“Всяка песен си е за своя кръг хора и публика и затова ги направихме и трите. Песента “Обичай ме такава” е по моя музика и на Калин Димитров. Аранжиментът също е негов. Готино, мелодично, ударно парче, което обожавам. Втората е “Не лъжи на колене” – микс между песен със средно темпо, по-баладично звучаща е. Тя също е по музика и аранжимент на Калин Димитров. На Симона е факт първата самостоятелна песен със заглавие “Моето момче”, която написахме аз и тя заедно за много кратко време, а Калин направи много модерен аранжимент. Има някакъв привкус на парчетата на Лени Кравиц, когото страшно много харесвам. Текстовете и на трите песни са колаборация между мен и Мариета Ангелова”, разказва Глория.

Симона споделя, че за нея е било предизвикателство да запише първата си самостоятелна песен и много се е вълнувала.

“Това е песен, която аз обожавам още от първото слушане, дори на демото. Просто се влюбих в нея. Записването на тази песен ми беше най-хубавото записване за мен до сега. Беше много забавно. Бях много щастлива, защото се получават нещата. С голям кеф стана всичко общо взето. И се надявам и хората да я харесат, да им допадне тематиката и мелодията”, казва Симона.

В “Автограф” Глория и дъщеря й споделят, че вече имат съвместни участия.

“Често взимам Симона с мен, защото имах доста концерти по случай празници на населени места особено през летния сезон и е много хубаво хората да я виждат, радват й се много, харесват дуетните ни песни, а и за самата нея е стъпало, опит, да държи в плен толкова много хора, които са срещу нея”, разказва загрижено Примата.

А за самата Симона да е на сцена е най-голямото удоволствие, което може да изпита. Казва, че у нея няма никакво притеснение, когато е срещу публиката.

“Единственото място, където няма какво да ме притесни, е на сцената. Има го лекичко притеснението, но докато излезеш. Стъпиш ли вече, край. Но зависи и от публиката. Ако ти се радват, няма за какво да се притесняваш. Но има такава публика, която е по-резервирана, държат се на положение, не танцуват, не се забавляват, защото не се знае кой какво ще каже, може би. Всякакви хора има”, споделя още Симона в “Автограф” по Планета ТВ.

Текст на „Моето момче“:

Никога не съм очаквала да се влюбя,
целия ми свят да бъде едно момче.
Пълния контрол над себе си да изгубя,
и да знам, че няма връщане повече.

Точно аз никога казвах си до мига,
в които полудях по-тебе от първи поглед.
С никой друг до сега не усещах това,
ти си моето всичко – моето момче си ти.

Припев:
Усещаш ли сърцето ми,
в него си единствен ти.
Обичам те – целувай ме,
отивам с теб навсякъде.

Никога преди не исках да тичам боса,
никога не бях танцувала под дъжда.
Сякаш съм перце, по-вятъра аз се нося,
хубаво ми е и всичко на теб дължа.

Виж какво правиш с мен,
промених се съвсем – просто полудях по-тебе от първи поглед.
С никой друг до сега не усещах това,
ти си моето всичко – моето момче си ти.

Припев:
Усещаш ли сърцето ми,
в него си единствен ти.
Обичам те – целувай ме,
отивам с теб навсякъде. х3

Частично по инфо на агенция Монитор и Planeta.TV

 
По темата: ,