Могат ли да се мерят новите 2 Unlimited с Рей и Анита? (+видео)


Племенничката на Пеле не разбира от футбол, но вади огромно гласище!

Първопроемнииците на най-известната денс поп група от 90-те години – 2 Unlimited предизвика небивал интерес по време на двете си изяви в клубове Jim Beam! Като начало дори поканите по време на радиоиграта на радио Energy бяха разграбени за отрицателно време. А след като се качиха на сцената Джеймс и Дебора направиха невероятно шоу и накараха своите почитатели да припяват заедно с тях култовите парчета „No Limit”, „Let The Beat Control Your Body“, „No One“ и „Get Ready For This”.

Сред феновете на групата у нас се оказаха рапърът Румънеца, кланът Халваджиян, шефката на модна агенция Интерсаунд – Ирина Папазова, бизнесменът Славчо Христов.

Never 2 Loud exmembers of 2 Unlimited – под това име поискаха да се популяризират в страната ни Джеймс и Дебора, с които преди години продуцентите сменят първоначалният състав на дуета.

За разлика от предшествениците си – Рей и Анита, които са холандци, вторият дует е интернационален – Джеймс е англичанин, а Дебора – бразилка, при това племенничка на легендарния футболист Пеле.
Обединени от музикалния проект, днес двама изпълнители живеят на едно и също място – в Кьолн, Германия, но като че ли с този факт и с това, че двамата са заклети трезвеници, се изчерпва общото помежду им.

По време на престоя им у нас стана ясно, че Джеймс е по-праволинеен и фен на здравословния начин на живот, а сценичната му половинка – по-разкрепостена и склонна към експериментиране.

Доказателство за това например е изборът им на храна по време на вечерите им у нас. Докато Дебора пробва всичко българско и родно, Джеймс като истински англичанин остана верен на навиците си – само пилешко с пържени картофи и много чай, по всяко време на деня.