Момичета от FHM се събличат пред очите ти – клуб L.A.

L.A. club представя: FHM парти на 13 януари; “Съблазън парти”- 14 януари!

Момичетата от кориците на мъжкото списание FHM, както и моделите, снимали се в най-популярните рубрики на списанието, ще раздават автографи в столичния клуб L.A.” в сряда, 13 януари.

След 23 часа еротични танцьорки ще нажежат атмосферата и ще приковат вниманието на публиката към сцената на нощния клуб със страстните си танци.

За да не бъдат разочаровани дамите, които ще присъстват на партито, изненадата за тях ще бъдат еротични танцьори, които ще възбудят нощта в центъра на София.

Документални филмчета от реализирането на най-популярните фото сесии за кориците на списание FHM ще бъдат излъчвани на екраните в клуба.

Всички притежаващи покани ще могат да опитат безплатно уиски, а музикалното оформление е поверено на диджей Веселин Тасев, както и провокативната Лейди Би.

Ден по късно, в четвъртък, малко преди полунощ, ще се проведе за първи път ексклузивното „Съблазън парти„. Дрес кодът за него е: оголени рамене, дълбоки деколтета, мрежи, дантели, къси поли, впити панталони и разкопчани ризи, еротични детайли, високи токове, предизвикателен грим и обсебващи аромати!

След полунощ ще се разиграе специална игра, в която някои от гостите на партито ще спечелят страстна целувка, гореща прегръдка, съблазнителен танц и други.

Човекът, който получи листче с награда може да си избере партньор, с когото да материaлизира посланието заедно. По време на “Съблазън парти” ще се изяви RnB певецът Иги Андровски и пламенната Пламена.