Момчета и момичета – потен, парещ хит от Ice Cream! /видео/

Ice Cream правят заявка за нов летен хит с парче, базирано на истинска история

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=KLTtZwNNt6Y

Ice Cream са готови с продължението на хитовете си „Те карам да вибрираш” и „Взимам/ давам”, които общо имат над 7 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне. Новото им лятно парче се казва „М&М” (съкратено от „момчета и момичета“) и вече е в ефира на телевизиите.

Историята в текста на песента всъщност не е само една – всеки от бандата разказва лични преживявания, които се въртят около тънката граница между неангажиращия секс и влюбването.

Саундът на „М&М” пък е доста по-клубен от всичко, което сме чували от Ice Cream досега, а освен с раздвижен ритъм, парчето впечатлява с фънки саксофонна мелодия, забавен текст и секси вокали в припева.

Ice Cream вече представиха трака на живо от сцената на 359 Hip Hop Festival, където бандата беше сред подгряващите на американската суперзведа Rick Ross и парчето успя да разтанцува публиката от първо слушане – гаранция за хитовия потенциал на „М&М”.

Клипът към парчето разбира се е на морска тематика. Ice Cream по традиция са се забавлявали максимално по време на снимките и това ще се усети на екрана.  Режисиран е от Монти. Музиката и аранжиментът са на Даниел Димитров-Ice, а текстът – отново на Малин Миланов-Монти. Парчето е от предстоящия им трети албум „НъРъБъ“, който очакваме да е на пазара през април следващата година.