Монтират ушички на Косьо Караджов, Генка се пука от смях – видео

Водещите на сутрешния блок на Би Ти Ви Косьо Караджов и Генка Шикерова тази сутрин се превиваха от смях заедно с госта си – Пламен Русев – организатор на изложението за високи технологии Webit, което ще се проведе след няколко дни у нас.

Още в началото на разговора двамата бяха във видимо приповдигнато настроение. Косьо се пошегува с госта, като му заяви: „Нещо пиука, ако може да ви разгледаме, Вие сте като един киборг“, имайки предвид това, че той носеше няколко високотехнологични устройства у себе си.

Русев не му остана длъжен и му предложи да изпробва едно от постиженията на високите технологии – пухкави ушички, които се слагат на главата и се въртят, когато носещият ги е заинтересован от темата. Косьо си ги постави и не ги свали до края на разговора, което накара Генка, а и него самия, да се превиват от смях през цялото време.

Иначе Пламен Русев разказа за някои от най-новите високотехнологични джаджи. Едно от тях е блуза, която изследва в реално време психофизическото състояние на човек. Тя е свързана с мрежата непрекъснато, като информацията може да се изпраща на приятелите или пък на лекуващия лекар. Друго устройство бе часовник, който показва назад във времето къде е бил и какво е правил носещият го.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК