Морски партита Hiphop History Repeating – програма и дати

HipHop History Repeating се завръща и през това лято 

Партито, събрало над 10000 човека през 2012-а ще взриви морето и тази година

Развлекателната платформа, стартирала през 2010 година като поредица  само и единствено от черни партита се завръща за ново, още по-силно лято. Hiphop History Repeating ще “помете” курортите Градина, Китен, Варна, Лозенец и Слънчев бряг.

Лятното издание на най-любимата от феновете платформа е заложило на знакови артисти от хип-хоп културата, като незаменимите Ъпсурт и балет Нова, тоталния хитмейкър Spens, Goodslav, Dim4ou&F.O.

Световните шампиони по бийтбокс Skiller и Pe4enkata са подгонвили убийсвени звуци, а любимият балет на R&B кралицата Ciara – Sugar Wings ще зарадва публиката с невероятна хореография и стайлинг.

За да е незабравима всяка хип-хоп хистори вечер топ диджеите на тази музика DJ Doncho, DJ Cass и DJ Emotion са подготвили убийствени сетове.

И разбира се домакин на турнето е Don Eddy, признат от големия Rick Ross на 359 HipHop Festival и доказал, че истинската музика и парти трябва да да се модерират, за да може купона да е на макс.

Не се колебайте и веднага резервирайте вашите места за най-знаковото събитие в хип хоп културата на България на следните дати:

2 август – Gradina Fest на Sentosa beach bar

3 август – Китен, Zangador

5 август – Варна, клуб Xtravaganzza

6 август – Лозенец, клуб Hacienda

7 август – Слънчев бряг, клуб Bedroom

 
По темата: