Мостът – сезон 2 – премиера за България от Fox Crime, видео

Гледай видео анонс онлайнМостът – сезон 2
от 14 юли, понеделник, от 21:55 часа
премиера за България

Гледай видео анонс онлайн

„Мостът“ е съвременен криминален трилър, изследващ напрежението на границата между САЩ и Мексико. Соня Крос (Даян Крюгер) се изправя пред редица трудности, партнирайки си с номинираният за Оскар – Демиан Бичър (Марко Руиз). Силните им характери и безотказната последователност са провокирани от премислените ходове на сериен убиец.

Втори сезон ни разказва за Марко, който се съвзема от смъртта на сина си, но продължава да се бори с корумпираната полиция. Що се отнася до Соня – тя има неочаквана среща с мъж, свързан с миналото ѝ. Той ще се опита да застане между нея и шефа ѝ. Последвалите случаи неочаквано ги въвличат в мрежа от пране на пари и полицейска корупция. Продължава и нарко-войната, царяща по улиците на Ел Пасо. Този път обаче случаите не остават далеч и от пресата, която в лицето на репортерите Даниел Фрай и Адриана Мендез ще пресече пътя на Марко и Соня. Шарлот Милрайт ще трябва да направи невъзможен избор между световете на Американското правителство и Мексиканския картел – две неща, които ще се окажат доста трудни за нея. Междувременно Стивън Линдър продължава борбата си за справедливост на мексиканските имигранти – нещо, в което вярва и влага всичките си усилия.

Не пропускайте нови мистерии и заплетени случаи. Гледайте втория сезон на „Мостът“, където Соня и Марко отново са по петите на престъпността.

Официално заглавие: The Bridge
Продължение: 1 час
Таргет аудитория: 18-49
Жанр: Криминален/Драма
График на излъчване: Пон от 21:55