„Моят номер“ е мегахит на Теодора – Галена остава на сухо!

А сега… оригиналът. Както виждате, парчето се върти по MAD Гърция!

Nino Theos [ Video Clip Full Screen ]

… Или как Галена си харесала мегахита на Теодора, но не успяла да го изпее заради съществуващ договор!

Наяве излезе истината за новия хит на Теодора – „Моят номер“, който още в началото на новата седмица ще има официален клип. Досега, макар и без видео реализация, парчето е тотален хит по дискотеки, Ю Тюби , Вибоксове и всякаква сродна гмеж!

Оказва се, че и пайнерката Галена искала да намаже от хитовото звучене, първоначално пръкнало се в гръцки мозък. А за цялата истина, прочетете какво разкриват от Signal.bg!

Галена е имала намерение да направи кавър на актуалния хит на Nino – „Theos“. Докъде е била стигнала в преговорите за авторските права на парчето и какво е осуетило плановете ú, певицата разкрива в интервю за цитирания поп-фолк сайт.

„Бях подготвила една песен, която в момента Джери и Теодора направиха“ – казва тя.
Именно в тази връзка е и поредната интрига, която се бистри в интернет форуми. Галена веднага внася яснота по въпроса.

„В интернет видях, че съм в лоши отношения с Теодора, не знаех! Няма такова нещо! Аз наистина много харесвам тази песен и я бях подготвила нея. Имах много добра идея за самата песен, за клип. Тъй като има един женски хор в песента, исках да я направя с хор от фенове, което щеше да стане много яко. Но просто може би не можахме да се разберем с гръцкия автор, а не толкова с Теодора и Ненчо“ – обяснява изпълнителката на хита „Тихо ми пази“.

Оказва се, че песента формално, макар и за кратко е била нейна. „Беше подписан договорът. Беше платена и песента, тъй като Сакис ни урежда нещата в Гърция, дори е ходил лично да се запознае, но в последствие се оказва, че Ненчо има договор, който трябва да се спазва“.

Галена не прави драма от „изпуснатата“ песен, дори е на мнение, че така е по-добре за нея.

„За мен няма проблем. В един момент при мен нещата се засичат така – всяко зло за добро. Не мисля, че е кой знае какво зло. Има хубави песни и винаги ще има, за всеки. Аз ще продължавам да харесвам тази песен. А това, че не съм я направила, за мен не е проблем. Наистина много я харесах, но може би за мен щеше да бъде крачка назад, ако я бях направила, тъй като в момента наистина е много голям хит. Тук, по морето са полудели по тази песен. Всички свързват лято 2010 с тази песен“- споделя певицата.

И пак опровергани слухове, че въпросната песен струвала 20 хиляди лева.

„Имах възможност да чуя съвсем малко от песента на Теодора и Джери. Аз и двамата много ги харесвам. Не мога да кажа: „У, дано да не стане хит!“, защото все пак самата песен не струва малко пари. Четох че е 20 000лв., в никакъв случай няма такова нещо! Да не говоря, но не е 20 000лв, поне на половината е. Хубаво е тези неща да се уточняват, защото се теглят едни локуми, скарват се хора, фирми… Затова е хубаво да черпят хората информация от извора“ – казва Галена.

 
По темата: