Моят живот еп. 126, 127, 128, 129, 130 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

Мехмет Емир и Атеш се опитват да прокудят Салих от живота на всички в следващите епизоди на Моят живот. Той, озверял, се заканва да избие всички. Годеникът и бащата на Бахар излизат заедно. Мехмет Емир се разкайва, че е изпуснал Хасрет, иска да я последва в Мерсин. Атеш ще го придружи. Двамата не подозират, че Салих ги слуша. Тръгва след тях.

Бахар дава колието си на Атеш, за да го предаде на Хасрет, за да знае, че е винаги с него. Нуран и Ефсун се чудят какво да правят парите си. Дъщерята намира занимание за баща си. Едибе се среща тайно с Недим, който й предава доказателството, че е отговорна за смъртта на Тайфун. Мехмет казва на Хасрет, че заради нея ще остане в Мерсин.

Салих отива при братята на Юсуф и обвинява Мехмет Емир в убийството му. Казва им, че бизнесменът е с Хасрет в града. Исмаил не иска да се среща вече с Ефсун. Вярва, че тя още обича Атеш още и го казва на Бахар.

На диска от Недим се вижда как Тайфун разказва всичко на сина си и обвинява Едибе за евентуалната му смърт. Хората на агата нападат Мехмет Емир и Атеш и ги водят в конака. Хасрет се опитва да попречи да не убият любимия й. Мехмет й казва, че още я обича и моли да се приберат заедно в Истанбул. Тя го отхвърля отново.

Атеш и бъдещият му тъст се прибират у дома. Бизнесменът казва на Фуля, че иска развод. Недим дава на Атеш доказателство, че заради Есибе е останал сирак. Старата дама се кълне, че съжалява горко за миналото. Атеш издава Едибе и разказва, че тя само се преструва на инвалид. Пристигат навреме, за да не може тя да избяга в чужбина. Полицията я отвежда.

Бахар е ядосана на Атеш, защото изпраща старицата в затвора. Ефсун разказва за драмите в имението на Фуля. Тя не може да намери мъжа си.

Мехмет Емир е в кабинета си. Звъни на Хасрет и я умолява да се върне. Толкова се напива, че блъска колата си пред фонтана. В следващия епизод на Моят живот отношенията му с Атеш се изострят. Младият мъж му напомня, че има дял в компанията му.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага