Моят живот еп. 161, 162, 163, 164, 165 с онлайн видео от 12, 13, 14, 15, 16.06.2017

Новите епизоди на Моят живот по Диема фемили – информация за Теленовелас Новини:

12 юни –

Бахар влиза при Ефсун и я успокоява, че няма нищо сериозно. По-късно всички дават кръв за Ефсун.

Хюлия си спомня как Мехмет Емир я е изгонил от имението заради Ефсун и полудява. Тя обръща цялата вечеря, която Арда и Фулия са приготвили. Двете с Фулия започват да си крещят.

Ефсун е изписана, а Бахар, Хасрет и Султан се грижат за нея. Ефсун иска Бахар да ѝ подаде лаптопа, след което излиза. Ефсун започва да гледа снимки на Исмаил и да му се възхищава. Тя е все по-влюбена в полицая.

Бахар излиза пред имението и казва на Атеш, че много се притеснява за сестра си. През това време идва Исмаил, който разпита какво се е случило с любимата му.

Хюлия се връща в имението заедно с Арда. Тя се прави пред Мехмет Емир, че се притеснява за Ефсун… Започва да се държи мило с племенницата си, а Ефсун е учудена. По-късно и Бейза ѝ пожелава бързо оздравяване.

Исмаил кани Ефсун на среща и отива да я вземе от имението. Подарява ѝ цветя. Двамата се целуват…

13 юни –

Сакине я е страх да даде кръв, но Мюджеля я успокоява и че прави добро на племенницата ѝ. Сакине сяда, въпреки стараха си.

Ефсун и Исмаил отиват на пикник. Двамата се забавляват и си правят селфи.

Бахар и Атеш тръгват да търсят донор за Ефсун.

Исмаил признава на Ефсун, че я обича много и я целува. Той продължава да се притеснява за любимата си.

Ефсун се прибира и разказва на Бахар за най-прекрасния ден в живота си. Бахар се радва за щастието на сестра си.

Фулия идва в имението, Мехмет Емир я посреща. Двете с Хюлия са намислили нещо и се качват нагоре. Фулия решава да остане в имението.

По-късно идва и Хасрет, а Фулия демонстративно я посреща като стопанка на дома.

Мюже решава да провери дали Арда е прав относно Берк. Тя започва да следи младежа.

14 юни –

Известяват Хюлия, че не може да стане донор на Ефсун. Тя скрива писмото от болницата. Ефсун я вижда и отива в стаята ѝ да провери. Хюлия, Мехмет Емир и Султан я виждат и се опитват да ѝ попречат да го прочете, но Ефсун го прави. Ефсун иска да разбере истината. Султан я бясна, че заради Хюлия Ефсун е разбрала всичко. Ефсун се разплаква и излиза навън.

Мюге разбира, че Берк работи на бензиностанция. Тя отива при него, за да го поговорят.

Султан отива в Геленджик и казва на Мюджеля и Иляс, че Ефсун знае за състоянието си.

Обаждат се на Мехмет Емир и му казват, че има още много хора, които чакат донори. Той е готов да даде цялото си богатство само за да спаси детето си. Хюлия чува това и излиза бързо от имението.

Ефсун отива в Геленджик и облича булчинската рокля на Нуран. Припада в ръцете на Султан.

15 юни –

Хюлия намира непознат, който да стане донор на Ефсун. Тя му наема стая в скъп хотел и съобщава новината на Мехмет Емир. Той побеснява, че сестра му продължава да си играе с животите на хората. Хюлия казва и на Арда за донора, но Арда не е на мнение, че Ефсун трябва да получи бъбрек. Той отива при донора, а донорът от своя страна има нови условия към Хюлия, което я вбесява.

Исмаил отива в болницата при Ефсун и ѝ носи цветя. Всички излизат от стаята, за да останат двамата насаме. Докато той ѝ говори, Ефсун губи съзнание.

От изследванията става ясно, че донорът, който Хюлия е намерила е съвместим с Ефсун. Операцията започва. По-късно лекарят съобщава на близките на Ефсун, че всичко е минало успешно.

Минават се дни и Ефсун е изписана от болницата. Всички в махалата я посрещат радостни.

16 юни –

Султан отива нелегално при един човек и купува хапчета с неизвестно съдържание. Тя звъни на Бейза да излезе пред имението.

Мюге е при Хасрет. Трите с Бахар и Ефсун разговарят. Малко по-рано Бахар и Атеш отново се спречкват.

Султан кара Бейза да ѝ помогне да влезе в имението без охраната да я види. Бейза го прави. Султан влиза в стаята на Хюлия и подменя хапчетата ѝ. През това време Хюлия се качва в стаята си, а Бейза се опитва да ѝ попречи да влезе. Султан се скрива зад фотьойла. Хюлия е отново нервна и си взима от подменените хапчета.

Мюге решава да остане при Хасрет и Ефсун в Геленджик. Ефсун я развежда из пазара, където семейството ѝ продава.

Хюлия започва да се чувства зле, а Султан успява да се измъкне от стаята ѝ, докато е в тоалетната.

Вечерта всички се събират в къщата на Иляс в Геленджик и празнуват заедно успешната операция на Ефсун. Мюге си прави селфи с останалите. Хюлия вижда в Интернет щастливата снимка.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук