Моят живот еп. 166, 167, 168, 169, 170 с онлайн видео от 19, 20, 21, 22, 23.06.2017

Новите епизоди на Моят живот по Диема фемили – информация за Теленовелас Новини:

19 юни –

Султан продължава с пъкления си план. Докато Хюлия спи, тя пуска запис с гласа на Едибе. Хюлия започва да се ослушва и да вика името на майка си. Разплаква се и изпада в истерия. Арда я успокоява.

На следващия ден полицията започва да събира нещата на Мюджеля и Сакине от пазара. Двете започват да им се молят и те ги оставят. Благодарят им от сърце. Единият полицай се заглежда в Сакине и тя в него. Двамата се харесват. След като той си тръгва, Сакине се усмихва замечтана.

Хюлия се събужда, но цялата трепери заради хапчетата. Пие от тях за пореден път.

Ефсун се обажда на Адиле и ѝ казва да ѝ събере багажа и да го изпрати в Геленджик. В същия куфар е дискът, който Бейза е записала за полицията в случай, че ѝ се случи нещо.

Мюджеля и Салих излизат край Босфора, за да пият чай. Той я хваща за ръката, а тя не се отдръпва.

Когато Хюлия отново си ляга, Султан отваря вратата ѝ и ѝ пуска записа с гласа на Едибе. Султан се скрива, а Хюлия става и тръгва надолу по стълбите. Арда и Фулия я пресрещат. Султан е все по-доволна.

Ефсун казва на Бахар, че трябва да иде до Атеш и да се сдобрят. Вечерта двете звънят на вратата му. Двамата се прегръщат, а Ефсун е доволна, че сестра ѝ е щастлива.

Атеш си е купил билет, за да замине за Цюрих, Швейцария. Бахар го вижда и онемява. Скарват се и тя си тръгва с Ефсун.

Вечерта Хюлия се събужда и вижда силует. Това е Султан, която продължава да си играе с нея. Хюлия тръгва нагоре и се озовава на покрива на къщата. Тя протяга ръце, а Султан изниква зад нея и решава да я бутне. Арда обаче я вижда отвън и се затичва нагоре. Султан решава да спаси Хюлия и я дърпа. Хюлия започва да крещи с всички сили от Султан. Докато тича надолу по стълбите, Султан си навяхва крака.

Арда достига до Хюлия, а Хюлия е сигурна, че Султан се е опитала да я бутне. Другите не ѝ вярват, че тя е в къщата.

Султан се скрива в една от стаите и звъни на Ефсун за помощ. Хюлия достига до вратата на тази стая и вижда, че е заключена. Сигурна е, че Султан е вътре. Арда заключва Хюлия в стаята ѝ, а тя взима ножица…

20 юни –

Фулия се обажда на Мехмет Емир и го моли да дойде и да успокои Хюлия. Той отива в имението. През това време Ефсун се промъква, за да помогне на Султан.

След като Мехмет Емир поговоря с Хюлия, тя му отваря вратата и го прегръща. Арда, Фулия и Мехмет Емир откарват Хюлия в клиника за душевно болни. Бейза и Хайретин остават в имението. Ефсун и Султан тръгват да излизат и успяват без да ги забележат.

След като пристигат пред лудницата, Хюлия започва да се дърпа и не иска отново да я затворят, но лекарите я отвеждат.

Бахар е все така зле заради Атеш. Ефсун продължава да я успокоява и да я разведрява, но Бахар не е в настроение.

Полицаят отново минава покрай пазара, а Сакине се отнася като го вижда.

Атеш отива в Геленджик, за да поговори с Бахар, но Ефсун го отпраща.

Иляс разбира за наемателите на Сакине и отива да се разправя с тях. Той е бесен, че така постъпват с нея и не ѝ плащат уговорените пари. Иляс взима едно дърво и започва да налага мъжа. Жена му се уплашва и дава парите на Сакине.

Бейза отива в стаята на Ефсун, за да вземе диска, но вижда, че куфара го няма. Адиле ѝ казва, че Ефсун си го е поискала и го е пратила в Геленджик. Бейза ѝ разказва да диска. В Геленджик детето на Гюлесер го открива.

Исмаил идва в Геленджик, а Бахар го посреща. През това време детето на Гюлесер вика Бахар да пусне диска с признанията на Бейза…

21 юни –

Сакине все повече се влюбва в полицая. Двамата сядат да пият чай в едно заведение. Той ѝ казва, че си харесва Гюлесер. Сакине се разочарова.

Бейза отива в Геленджик, за да намери диска. Мюджеля я посреща, а Султан я разпитва какво прави в махалата им.

Иляс е на двора и поправя електричеството.

Мюджеля показва куфара на Ефсун на Бейза. Бейза започва да търси диска, но не го намира и си тръгва.

Султан решава да си пусне телевизора, а Ефсун, Бахар и Иляс са на двора и си говорят, докато Иляс поправя електричеството. Султан вижда записа на Бейза. Тя се доближава до телевизора, за да чуе по-ясно. През това време Бахар влиза вътре, но токът прекъсва и Бахар отново не успява да разбере за лъжата на Ефсун и Султан.

Късно вечерта Бахар отива в дома на Атеш. Скарват се и тя си тръгва разплакана.

Наемателят на Сакине отива посред нощ в дома ѝ. Тя започва да крещи за помощ, а той я удря с юмрук.

Султан отива в имението при Бейза и ѝ показва диска. Заплашва я със смърт.

Бахар, Ефсун и Мюге излизат по женски и сядат на брега на Босфора. Ефсун си купува селфи стик, като след това трите запечатват щастливите си моменти заедно.

Салих взима годежен пръстен за Мюджеля и смята да ѝ предложи брак…

22 юни –

Ефсун, Мюге и Бахар отиват в един бар. Бахар не е особено в настроение заради Атеш, но Ефсун се опитва да ѝ повдигне настроението. До тяхната маса е друга компания от мъже, които не спират да ги заглеждат.

Атеш си е вкъщи и вижда снимките, качени в Интернет на Ефсун, Бахар и Мюге.

Бахар започва да се отпуска в заведението. Трите си правят караоке. Атеш решава да намери бара, в който са, и излиза.

Единият от мъжете на съседната маса започва да сваля Ефсун. Ефсун му се нахвърля и започва да вика. Тя го одрасква по лицето и трите си тръгват от бара. Атеш чака отвън, за да поговори с Бахар. Вижда ги как тичат надолу по улицата, а след тях са мъжете от бара. Решава да ги последва. Единият от мъжете настига момичетата и се разкрещява на Ефсун. Другите от компания казват на момчето да спре да се занимава с тях и да си тръгват. Той обаче е непреклонен. Атеш вижда, че той закача Ефсун, Бахар и Мюге и се нахвърля върху него. Става меле и пребиват Атеш. Ефсун също се нахвърля върху момчетата, а Атеш е ударен няколко пъти с камък. Обаждат се на Исмаил за помощ и той отива веднага.

23 юни –

Късно вечерта Ефсун, Султан и Сакине отиват в имението и започват да копаят гроба на Юсуф. Бейза надушва, че навън се случва нещо и казва на Хайретин да провери. Трите успяват да се измъкнат преди да ги види охраната.

На сутринта Бахар и Атеш закусват заедно. Бахар е останала през нощта при него, за да се грижи след побоя. Атеш е вече по-добре.

Във фирмата Атеш и Арда се скарват, тъй като Арда продължава да се държи лошо с Ефсун.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук