Моят живот еп. 186, 187, 188, 189, 190 с онлайн видео от 17, 18, 19, 20, 21.07.2017

17 юли –

Султан се моли на Бахар да спаси Ефсун от затвора. Бахар обаче е непреклонна, тъй като е силно наранена от постъпката на сестра си.

Ефсун влиза в килията, а затворничките започват да ѝ се подиграват.

Хюлия разбира, че Мюге е помагала на семейството на Ефсун и я напада, докато закусват. Прислугата едвам я удържа.

Мехмет Емир и Хасрет излизат на вечеря. Мехмет Емир я погалва по ръката.

Всички затворнички сядат да вечерят. Ефсун отива при тях. Една от тях ѝ сипва една малка лъжица в чинията и ѝ я подава подигравателно. Ефсун оставя чинията на масата, а другите стават и тръгват да се карат с нея. Охраната въдворява ред.

Дъщерята на Джеврие се е нагласила и тръгва да излиза. Ганимет обаче я заварва и се разкрещява. През това време идва Джеврие и хваща дъщеря си за косата.

През нощта Ефсун отива до една от затворничките и вижда, че не реагира. Другите я настаняват на мястото на починалата жена, бутайки я. На сутринта я карат да измие пода в килията.

Детето на Атеш и Арзу изчезва…

18 юли –

Арзу праща съобщение на Атеш, че Дорук е изчезнал. Султан е на свиждане на Ефсун.

Атеш отива в полицията, където е Арзу. Тя се разплаква заради Дорук.

Дорук отива в къщата на Атеш, където е Бахар. Бахар започва да се грижи за него. Дорук заспива в ръка със снимката на Бахар и Атеш.

Ганимет и Султан се скарват, а Султан тръгва да напада Ганимет. Джеврие я удържа и отпраща.

Арда засича Зейнеп и ѝ предлага да я откара. Тя обаче отказва и се качва на автобус. Арда е силно привлечен от момичето.

Бахар се обажда на Атеш и му казва за Дорук. Атеш веднага се прибира. Дорук се събужда и нарича Атеш „татко“. Бахар разбира, че любимият ѝ има син. По-късно той ѝ обяснява ситуацията. Бахар си тръгва от къщата. Отива на брега на Босфора и започва да плаче.

Хюлия засича Хайретин как тръгва да целува Бейза. Той е със затворени очи и не вижда, че Хюлия е срещу него, а не Бейза. Хюлия се разкрещява насреща му.

Бахар отива при Исмаил и излива болката си.

19 юли –

Исмаил се обажда на Хасрет и Мехмет Емир, които идват, за да отведат Бахар в имението. Те пристигат пред къщата, но Бахар не е готова да живее с тях. Хасрет понечва да я спре, но Бахар я блъска и тя пада на земята.

Докато Ефсун спи, затворничките я издебват и започва да я налагат. Ефсун е брутално пребита. Друга затворничка ѝ нарязва косата и я пъха в устата ѝ.

Арда вижда Бахар да излиза от имението и ѝ предлага подкрепата си.

Откарват Ефсун в лечебницата на затвора.

Арда води Бахар да вечеря в една от къщите на Атахан. По-късно идва Хасрет. Двете в откровен разговор.

Султан отива на свиждане на Ефсун и я вижда цялата насинена. Ефсун ѝ казва, че е разбрала от затворничките, че Бахар е наредила да я пребият. Става ясно, че всъщност боят е по поръчка на Хюлия.

Бахар решава да прости на Атеш, след като Хасрет ѝ признава, че тя е заръчала на Атеш да не ѝ казва за Дорук.

Затварят Ефсун в карцера.

20 юли –

Бахар и Атеш се помиряват.

Докато Бахар отива да говори с Фулия, един мъж я пресреща и започва да я рита на улицата по нареждане на Султан, която мисли, че именно Бахар е причината Ефсун да бъде обезобраена в затвора. Бахар си удря лошо главата.

Хайретин предлага брак на Бейза пред Хюлия. Хюлия му прави забележка, че не предлага на любимата си с хубав пръстен.

Фулия води Бахар в имението. Истинските ѝ родители я виждат посинена.

Арда продължава да преследва Зейнеп. Тя накрая склонява да се качи в колата му.

Мехмет Емир, Хасрет и Атеш се притесняват за Бахар. Тя обаче става нервна и си тръгва от имението. Мехмет Емир се качва в колата и дава на задна. Зад колата обаче е Фулия, която той блъска. Хасрет се разкрещява да спре, но е късно. Веднага я закарват в болница.

Ханифе вижда Зейнеп да слиза от колата на Арда. Нарочно я снима с телефона си.

Ефсун е освободена от затвора…

21 юли –

Ефсун се прибира в къщата, а Иляс е щастлив да я види. Приятелите на Иляс от квартала са там и приготвят вечеря. Всички виждат Ефсун посинена и се разплакват.

Бахар остава в имението на Атахан. Тя е в стаята, в която преди е спала Ефсун. Спомня си момента със сестра си. Решава да си тръгне, но размисля.

Ефсун решава да се разплати с Бахар. Взима един нож и отива в имението. Султан обаче я настига и ѝ взима ножа.

Бахар отива у Атеш. Двамата се готвят за вечеря с Арзу и Дорук. Когато Дорук пристига, хваща баща си за ръката.

Вечерта Ефсун отново преследва Бахар и се изпречва на пътя ѝ. Бахар е стъписана да види сестра си в това състояние. Опитва се да затвора вратата, но Ефсун…

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg